Samski pri 30
O tem stavku sem že prej razmišljal, vendar nisem imel časa, da bi dodal še možno razlago na to “posledično stanje”. Mogoče je dosti teh žensk, s katerimi imaš pač opravka, doživelo marsikatere “udarce”, zaradi katerih so se odločile, da za določen čas specifičen tip moških (kateri si lahko tudi ti oz. temu ustrezaš) preprosto ne bodo spustile “naprej”. Torej bo ostalo le in samo pri prijateljstvu (če lahko temu sploh tako rečeš). Možno je, da so bile prizadete s strani “hebačev”, ki so nastopali ravno tako kot ti, s tem, da so oni imeli to (obanašnje samo) za masko, ti si pa pač (sklepam da) iskren in nimaš nekih “ulterior motives”, vendar one so bile pač opečene, ko so jih omenjeni tipi moških izkoristili, ko so se “pogreli med nedri”. Se opravičujem za preveč navednic. 😀
Žal zaradi določenega odstotka tovrstnih moških nahebejo dobri. Bi morali tudi sami med svojimi vrstami počistiti.
Možen razlog – glej zgornjo razlago + mogoče daješ podobne signale kot queer-i in te ne dojemajo kot seksualno bitje (torej možna je duševnost kot tudi telesnost).
Ne kupiš ženske, temveč kupiš storitev – četudi boš kakšno spoznal preko ženitvene posredovalnice, se boš moral še zmeraj “boriti zanjo”. Še zmeraj te bo lahko nekam poslala, veš ? Seveda tudi odvisno na kakšno boš naletel – preveč obupano verjetno ne bo dobro, ker te bo potem postavila za svoje Sonce v njeni galaksiji (in vemo kako potem gre razmerje tukaj naprej). Ukvarjanje s preveč nadutimi (v kakšni kafani) bi te pa tudi minilo.
Glede zaljubljanja pa Zoran Milivojević – Formule ljubezni knjiga.
Dober predlog, vendar spet odvisno katero bo vprašal. Ker kakšna, ki je bila recimo prej zelo prizadeta, lahko da bo to izkoristila za “get even with the men race” in mu laži napela, samo zato, da bo uživala kako mu bo “nova strategija” še bolj lomila jadra v jadrnici. Če bo kakšno iz službe povprašal (pač ne vem kje jih vse lovi), tudi ne bo dobil res iskrenega odgovora (vemo zakaj). Tako da zelo odvisno na kakšno-e bo naletel.
Pravijo, da je iskrenost drago darilo… ne pričakujte ga od cenenih ljudi (pravi nek pregovor).
No evo, to si ti, drugače pa… [url=http://www.quora.com/When-girls-touch-a-guys-shoulder-is-that-considered-flirting]klik[/url] Pa saj vse to že vemo, če ne pa Google -> Body language in se bere.
No sam pa poznam primere, ko so samske, ker so se njihove srednješolske in fakultetne ljubezni končale. Nekatere so… z otroci, druge pa pač “samo” s čustvenimi ranami.
Ja saj, to je pa omenjeno ravno v parih člankih, ki sem jih navedel.
O tem stavku sem že prej razmišljal, vendar nisem imel časa, da bi dodal še možno razlago na to “posledično stanje”. Mogoče je dosti teh žensk, s katerimi imaš pač opravka, doživelo marsikatere “udarce”, zaradi katerih so se odločile, da za določen čas specifičen tip moških (kateri si lahko tudi ti oz. temu ustrezaš) preprosto ne bodo spustile “naprej”. Torej bo ostalo le in samo pri prijateljstvu (če lahko temu sploh tako rečeš). Možno je, da so bile prizadete s strani “hebačev”, ki so nastopali ravno tako kot ti, s tem, da so oni imeli to (obanašnje samo) za masko, ti si pa pač (sklepam da) iskren in nimaš nekih “ulterior motives”, vendar one so bile pač opečene, ko so jih omenjeni tipi moških izkoristili, ko so se “pogreli med nedri”. Se opravičujem za preveč navednic. 😀
Žal zaradi določenega odstotka tovrstnih moških nahebejo dobri. Bi morali tudi sami med svojimi vrstami počistiti.
Se strinjam s tabo sem se druzil nekaj casa z eno res lahko recemo popolno zensko poleg tega, da je ustrezala mojim okusom (telesna privlacnost), je bila super zenska, imela je nekaj v sebi ,kar me je zelo privlacilo neko energijo. Nekajkrat sva se dobila zaupala mi je marsikaj, custveno se mi je odprla. Nato pa kar iz nenada puf,,,tema… je rekla da sem ji izredno vredu kot oseba vendar vec kot prijateljstva naj ne pricakujem ker prezivlja tezko obdobje (locitev). Kot sem rekel to je bil diplomatski ne. Nekaj dni sem bil popolnoma na tleh. Vendar ji ne zamerim do mene se je obnasala lepo.
Možen razlog – glej zgornjo razlago + mogoče daješ podobne signale kot queer-i in te ne dojemajo kot seksualno bitje (torej možna je duševnost kot tudi telesnost).
Mogoce pa zbiram napacne zenske zdej sem bil z enimi par locenimi mamicami razlicnih starosti od 30 gor.
Ne kupiš ženske, temveč kupiš storitev – četudi boš kakšno spoznal preko ženitvene posredovalnice, se boš moral še zmeraj “boriti zanjo”. Še zmeraj te bo lahko nekam poslala, veš ? Seveda tudi odvisno na kakšno boš naletel – preveč obupano verjetno ne bo dobro, ker te bo potem postavila za svoje Sonce v njeni galaksiji (in vemo kako potem gre razmerje tukaj naprej). Ukvarjanje s preveč nadutimi (v kakšni kafani) bi te pa tudi minilo.
Glede zaljubljanja pa Zoran Milivojević – Formule ljubezni knjiga.
Dober predlog, vendar spet odvisno katero bo vprašal. Ker kakšna, ki je bila recimo prej zelo prizadeta, lahko da bo to izkoristila za “get even with the men race” in mu laži napela, samo zato, da bo uživala kako mu bo “nova strategija” še bolj lomila jadra v jadrnici. Če bo kakšno iz službe povprašal (pač ne vem kje jih vse lovi), tudi ne bo dobil res iskrenega odgovora (vemo zakaj). Tako da zelo odvisno na kakšno-e bo naletel.
Pravijo, da je iskrenost drago darilo… ne pričakujte ga od cenenih ljudi (pravi nek pregovor).
To ti dam prav tezko je, da bo katera od teh zensk zelo iskrena z menoj. Lahko mi naredijo vec skode kot koristi. S temi zenskami sem skoraj popolnoma prekinil stike. Mogoce me kdo ima za cudaka ampak jaz ne morem vzpostaviti nekega zelo tesnega prijateljstva z zenskami, ki me zuavrnejo.
No evo, to si ti, drugače pa… [url=http://www.quora.com/When-girls-touch-a-guys-shoulder-is-that-considered-flirting]klik[/url] Pa saj vse to že vemo, če ne pa Google -> Body language in se bere.
No sam pa poznam primere, ko so samske, ker so se njihove srednješolske in fakultetne ljubezni končale. Nekatere so… z otroci, druge pa pač “samo” s čustvenimi ranami.
Ja saj, to je pa omenjeno ravno v parih člankih, ki sem jih navedel.[/quote]
Glede mlajsih hm…sem sel predalec z dosti starejso od mene in me je ocarala. Od takrat naprej preferiram starejse zenske. No ce je kaka kako leto mlajsa ne skodi.
Koliko starejšo ? Sicer se ti pa ni treba zapletati z 20-letnicami, vendar tja… 25, 26 let recimo. Ali imaš tudi izkušnje, da je ta meja pri večini še pokazatelj neke nezrelosti ?
Sicer pa, če hočeš imeti otroke, bo žal mladost glavni atribut. Sam bi k temu dodal še življenjski stil (cigarete, alkohol, marihuana, itn.).
No mene pa tudi “obrajtajo” bolj starejše. Sam menim predvsem zaradi tega, ker so še nekako “življenjsko normalne”. Se pa sčasoma tudi tega naveličaš (njihove pozornosti).
V zivo ja….no pol klepetava tudi prek chata…
Imas prav priznam, da sem malo obupan in verjamem da zenske to odbije. Ceprav ko grem na drink ne kazem ravno tega, da bi bil obupan. Glede govorice telesa sem prestudiral. Ena zenska, ki sva se dobivala in se se vedno dobivava, mi ne nakazovala neke signale (kazanje zapestij, bozanje vratu, tikanje uses, bozanje las) po katerih sem prebral da sem ji vsec vendar, mislim da sem naredil prevec korakov naenkrat namrec iz bozanja po rokah in hrbtu sem hitro presel na bozanje njenega spolovila. Zanimivo od vsega tega je bilo, da je zenska sama dala predlog da greva nekam na samo, vendar ko sva bila koncno na samem mi je rekla, da raje, da ne greva dalje in je sla domov. Nevem kaj jo je primilo, rekla je da jo je malo sram in da se boji da bi se sirile govorice naokoli da je bila z mano namrec je precej starejsa od mene. Bilo je eno obdobje, ki sva se distancirala. Nato pa sva se spet zblizala. Pravi, da me ima zelo rada, da sem ji zrastel pri srcu in da je name zelo navezana….po drugi strani pa noce oz se boji it korak naprej. Pravi, da so jo moski v preteklosti zelo prizadeli
Koliko starejšo ? Sicer se ti pa ni treba zapletati z 20-letnicami, vendar tja… 25, 26 let recimo. Ali imaš tudi izkušnje, da je ta meja pri večini še pokazatelj neke nezrelosti ?
Sicer pa, če hočeš imeti otroke, bo žal mladost glavni atribut. Sam bi k temu dodal še življenjski stil (cigarete, alkohol, marihuana, itn.).
No mene pa tudi “obrajtajo” bolj starejše. Sam menim predvsem zaradi tega, ker so še nekako “življenjsko normalne”. Se pa sčasoma tudi tega naveličaš (njihove pozornosti).[/quote]
No bil sem z dvema od teh sva sla do konca samo z eno 45 let. S 50 letnico sva se dosti druzila hodila po pijacah in vecerjah skratka zmesala mi je glavo, sprva kazalo, da bova sla bolj v intimo nato pa ko sva bila sama jo je nekaj primilo in je rekla da jo je sram ker je taka razlika v letih, poleg tega pa se boji da bi siril govorice naokoli, da sem bil z njo. Tako, da je sla domov. Pravi, da me ima zelo rada. Vendar pravi, da zaradi preteklih razocaranj zeli biti sama. No ta se mi zdi, da kot oseba je super vredu vendar se mi zdi da je malcek posesivna.
Od starejših ne boš kaj imel, one s sabo nosijo razno navlako iz preteklosti in so večinoma utrujene od življenja. Je že res, da pravijo “stara koka, dobra supa”, samo sam ne verjamem v to. Mene je na srečo narava obdarila z mlajšim videzom, zato imam večino šans ravno pri puncah okoli 20 let. Starejše od mene me niti ne vidijo, saj mislijo da sem tam nekje začetek študija in premlad za njih.
Aja glede tega kje bi spoznal zenske, sem malo razmisljal. Pomojem bi se moral vpisat v kaksne delavnice, krozke , plese, jogo? Kaj pravite?
Sam mislim recimo vzunaj srecas zenske polne same sebe, ponavadi so v skupini oblecene po najnovejsi modi, nobeden moski ne izpolnjuje njihovih kriterijev.Rade bi imele bogatega, lepega, z izklesanim telesom, simpaticnega itd. Skratka neko popolnost oz rade bi imele nekoga, ki ne obstaja, princa na belem konju. To vem ker poznam nekaj zensk, ki so take skratka so naj mi katera ne zameri prave kokosi in sponzoruse. Imam par kolegic, ki so take samo bi klatile naokoli, kar se tice gospodinjskih opravil pa nevejo narediti nic. Mislim da se enih testenin si ne vejo skuhat. Stare pa so tako kot jaz. Takih zensk si ne zeli nobeden moski. Nisem rekel, da so vse zenske, ki hodijo vn zurat in so mojih let so take ampak vecinoma jih je zal. Sam sem opazil da zame dobiti zensko mojih let je misija nemogoce ali spoznam kako locenko z otroci, ki ima ogronmo problemov. Ali pa eno samsko brez otrok, ki neve kaj bi sama sabo. Moj kolega je rekel zenska, ki ima 30+ in je samska je samska z razlogom. Sprva se nisem strinjal z to izjavo. Vendar iz dneva v dan sem se zacel zavedati, da mogoce je imel kolega prav.
Na, pa je vse bolj jasno, zakaj ti zadeva ne gre od rok.
Poln si nekih predsodkov do raznih skupin žensk glede na starost, preteklost, status in kuharske sposobnosti. Vsaka ženska (tako kot vsak moški) je človek zase. Če pač 90 procentov mladenk ne zna kuhati, to ne pomeni, da nobena ne zna kuhati. In tako naprej. Vsako žensko jemlji kot zaključeno, samostojno celoto, ne kot del skupine.
In kot drugo, čisto preveč si vsiljiv, sumim tudi, da ženski niti ne pustiš do besede in da si verbalno agresiven. Si več ali manj brez občutka, ne znaš prebrati govorice telesa, prehitro navališ z vsemi štirimi. Popolnoma nobena ženska ti ne bo zamerila, če je ne boš prešlatal že na prvem ali drugem zmenku. Daj si ga pred randijem ornk zdrkaj no, da boš ženski dal mir.
Obnašaš se, kot da si najbolj zaželena lepota daleč naokrog, moški, po katerem se ženske slinijo že samo zaradi govoric, ki se širijo o njem, zato mu je vse dopuščeno in oproščeno oziroma se mu sploh ni treba ozirat na žensko.
Pa tudi, glede na to, koliko ljudi zna kuhat, to ni nobena taka kunšt, da se je ne bi mogel naučiti pri 30, 35 in še pozneje. Pač to je ena od stvari, ki se je naučiš, ko je treba, če seveda nimaš že v osnovi veselja do kuhanja. Jaz sem šla študirat, ne da bi znala hrenovko skuhat, pa sem se počasi navadila marsičesa, zdaj si celo sama izmišljam recepte in sem pogruntala že marsikaj novega.
Po tvojem zadnjem komentarju sodeč, si poln predsodkov. Do tistih urejenih in samozavestnih, ki hodijo po ulici ne upaš pristopiti, ker se ti zdi, da so preveč polne sebe, da te bodo odjebale, da nič ne znajo delati in podobno. Včasih sem bil tudi jaz takšen, zato te razumem. Verjemi mi, da so te ženske lahko zelo nežne v svoji duši in če jim boš dal priložnost, da jih spoznaš, potem se lahko zgodi marsikaj. Seveda pa moraš računati tudi na to, da te bo katera grdo zavrnila, vendar tega si ne jemlji k srcu. Mislim, da imaš probleme s samozavestjo, ker izpostavljaš problem videza. Kot si že sam rekel, si malo močnejši in žal pač tudi videz je ženskam pomemben. Najprej preveri svoj vsakodnevni jedilnik in črtaj z njega sladke stvari, čipse, hitro hrano in podobne zadeve. Začni uživati več sadja in zelenjave. Nato začni s treningom, kolikor pač lahko. Vsaj meni je izboljšanje postave zelo izboljšalo tudi samozavest, pa nisem bil močen, le nedodelan.
To da sem poln predsodkov in kompleksov glede zensk drzi. Vendar moras vedeti, da takega so me ustvarile zenske. Ne mecem vseh zensk v isti kos ampak vem da so ene ql druge pa kot sem rekel kokosi. glede preteklosti so mi same povedale, da so preobremenjene z njo. O statusu pa nisem nikoli govoril, meni ni vazno koliko je zenska premozna nikoli nisem na to gledal in niti ne bom. MEni je vazno koliko je zenska bogata notri
Na podlagi cesa sklepas da se obnasam kot da sem najbolj zazeljen samec obrazlozi? Osebno mislim, da ne ker ce bi bil tako samozavesten kot ti pravis ne bi verjetno delil svoje razocaranje na tem forumu.
Vedno sem pustil zenski priti do besede cene se ne bi z nekaterimi pogovarjal tudi po vec ur se ti ne zdi, ali mislis da so ostale z mano bolj zaradi usmiljenja. Sam menim ce mi 1 oseba ne bi ustrezala oz mi ne bi bila zanimiva bi prekinil pogovor in bi sel po svoje. Mogoce na trenutke res sem malo prevec vsiljiv se posebej ce spijem kaj alkohola, kar mi da pogum.
Ce vprasas mene bi najrajsi ce bi bilo to seveda mozno skenslal zenske iz glave in nebi nikoli vec pomislil na nobeno zensko. Vendar tega ne zmorem in to mi unicuje psiho. Sem ze razmisljal o temu vendar nisem dolgo zdrzal. Nevem mogoce zivim v nekih iluzijah in bi se moral zavedati, da nismo vsi ustvarjeni za imeti duso dvojcico, nekateri smo obsojeni na vecno samskost. Ves kaj imam nek cuden obcutek mislim, da osebe, ki niso imele ze dolgo parterja oz nikoli spreminjajo scasoma svoj karakter. To vidim po sebi sem zelo vredu clovek samo se mi zdi, da z leti se spreminjam na slabse to pa je eden izmed glavnih razlogov ta, da pac nisem imel se nikoli v zivljenju nobene resne partnerke. Prej mi je bilo lepom ko sem imel prijatelje smo se druzili. Vendar sedaj ti prijatelji so si vsi ustvarili druzine in jaz sem ostal sam kot en pes sej ne recem se se vedno druzimo vendar ni tako kot prej in cutim neko pomankanje. Se dobro da imam svojo familjo ker cene res nevem kaj bi. Vcasih preden zaspim se pomislim na to, da bom po vsej verejetnosti ostal celo zivlenje sam in dozivim custveni zlom. Pac jaz imam potrebe imeti nekoga ob sebi vzpostaviti neko intimo nekoga objeti ga pobozati se pogovoriti. Vendar tega ni. In to me zre. Nemorem normalno funkcionirati in ti moji strahovi vplivajo slabo tudi na moj biznis namrec vedno manj volje imam. Ko se na doloceno zensko navezem in ugotovim da ne bo mozno narediti korak naprej sem tako potrt, da se nakaj casa utapljam v alkoholu. Se dobro da se ne drogiram ker pol bi bil verjetno ze zdavnaj pokojen. Na koncu bom moral res ce ne bom hotel popolnoma propasti kot oseba skenslat zenske iz glave in ziveti svoje zivlejnje naprej. Tezko je zenska te naredi mocnega in uspesnega. Po drugi strani pa te lahko tudi unici kar se dogaja meni.
Da ne boš mislil, da to zate ne velja. Začni reševat probleme pri sebi in jih boš pri drugih videl vse manj. Kar te moti pri drugih, je ponavadi le odsev samega sebe.
Zadnji post je jasno povedal, da si obupan. Reševanje problema z alkoholom? To sem nazadnje počel v srednješolskih letih in že takrat se ni dobro končalo. Zbij si že enkrat iz glave ideje, da nekomu ni namenjena ljubezen in začni delati na samemu sebi. Trenutno oddajaš negativno energijo in to ženske takoj začutijo, zato se oddaljijo od tebe. Verjemi mi, nobena noče biti z nekom iz usmiljenja, temveč zaradi tega ker ji nasprotna oseba lahko nekaj ponudi. Pa ne govorim o materialnih stvareh. Dokler boš videl le rdeče luči in oddajal negativno energijo, ne bo nič. Najprej se moraš naučiti biti srečen v svojem samskem stanu, šele nato si pripravljen na drugega človeka.
Po tvojem zadnjem komentarju sodeč, si poln predsodkov. Do tistih urejenih in samozavestnih, ki hodijo po ulici ne upaš pristopiti, ker se ti zdi, da so preveč polne sebe, da te bodo odjebale, da nič ne znajo delati in podobno. Včasih sem bil tudi jaz takšen, zato te razumem. Verjemi mi, da so te ženske lahko zelo nežne v svoji duši in če jim boš dal priložnost, da jih spoznaš, potem se lahko zgodi marsikaj. Seveda pa moraš računati tudi na to, da te bo katera grdo zavrnila, vendar tega si ne jemlji k srcu. Mislim, da imaš probleme s samozavestjo, ker izpostavljaš problem videza. Kot si že sam rekel, si malo močnejši in žal pač tudi videz je ženskam pomemben. Najprej preveri svoj vsakodnevni jedilnik in črtaj z njega sladke stvari, čipse, hitro hrano in podobne zadeve. Začni uživati več sadja in zelenjave. Nato začni s treningom, kolikor pač lahko. Vsaj meni je izboljšanje postave zelo izboljšalo tudi samozavest, pa nisem bil močen, le nedodelan.[/quot
Ce ti povem po pravici sploh mi ni problem pristopiti do zenske pac ce mi je zenska vsec zacnem delati natemu. Ni me sram nic. Problem nastane potem scasoma, ko me odjebejo. To da so polne sebe vidim pol ko jih malo boljse spoznam. Nikoli nisem ocenil cloveka ne da bi ga poznal.
Tako bom rekel moja samozavest zelo niha, so obdobja ko sem zelo samozavesten. Obdobja pa ko nisem odvisno od razpolozenja. Pri zenskah sem ko se spoznavam zelo samozavesten scasoma pa to pada in pada in pada. Mislim, da ni problem v telesni postavi ampak v meni nekaj je v meni, ki me ne naredi sexualno privacnega. Ceprav imas prav telesna postava zelo vpliva na samozavest.
Vem, da ni resitev vendar me zelo sprosca in pozabim na probleme. Nekako se mi zdi ko sem pijan se pocutim tak kot vbi hotel biti sproscen, vesel, samozavesten. Drugace nevem kako bi se lotil teh mojih problemov. Vem da oddajam neko negativno energijo in da ji mora moski nekaj ponuditi. Kako biti srecen to je vprasanje? Mene zadnje case osrecujejo samo se materialne dobrine….postajam tisto kar nikoli nisem hotel biti pohlepen
To da sem poln predsodkov in kompleksov glede zensk drzi. Vendar moras vedeti, da takega so me ustvarile zenske. Ne mecem vseh zensk v isti kos ampak vem da so ene ql druge pa kot sem rekel kokosi. glede preteklosti so mi same povedale, da so preobremenjene z njo. O statusu pa nisem nikoli govoril, meni ni vazno koliko je zenska premozna nikoli nisem na to gledal in niti ne bom. MEni je vazno koliko je zenska bogata notri
Na podlagi cesa sklepas da se obnasam kot da sem najbolj zazeljen samec obrazlozi? Osebno mislim, da ne ker ce bi bil tako samozavesten kot ti pravis ne bi verjetno delil svoje razocaranje na tem forumu.
Vedno sem pustil zenski priti do besede cene se ne bi z nekaterimi pogovarjal tudi po vec ur se ti ne zdi, ali mislis da so ostale z mano bolj zaradi usmiljenja. Sam menim ce mi 1 oseba ne bi ustrezala oz mi ne bi bila zanimiva bi prekinil pogovor in bi sel po svoje. Mogoce na trenutke res sem malo prevec vsiljiv se posebej ce spijem kaj alkohola, kar mi da pogum.
Ce vprasas mene bi najrajsi ce bi bilo to seveda mozno skenslal zenske iz glave in nebi nikoli vec pomislil na nobeno zensko. Vendar tega ne zmorem in to mi unicuje psiho. Sem ze razmisljal o temu vendar nisem dolgo zdrzal. Nevem mogoce zivim v nekih iluzijah in bi se moral zavedati, da nismo vsi ustvarjeni za imeti duso dvojcico, nekateri smo obsojeni na vecno samskost. Ves kaj imam nek cuden obcutek mislim, da osebe, ki niso imele ze dolgo parterja oz nikoli spreminjajo scasoma svoj karakter. To vidim po sebi sem zelo vredu clovek samo se mi zdi, da z leti se spreminjam na slabse to pa je eden izmed glavnih razlogov ta, da pac nisem imel se nikoli v zivljenju nobene resne partnerke. Prej mi je bilo lepom ko sem imel prijatelje smo se druzili. Vendar sedaj ti prijatelji so si vsi ustvarili druzine in jaz sem ostal sam kot en pes sej ne recem se se vedno druzimo vendar ni tako kot prej in cutim neko pomankanje. Se dobro da imam svojo familjo ker cene res nevem kaj bi. Vcasih preden zaspim se pomislim na to, da bom po vsej verejetnosti ostal celo zivlenje sam in dozivim custveni zlom. Pac jaz imam potrebe imeti nekoga ob sebi vzpostaviti neko intimo nekoga objeti ga pobozati se pogovoriti. Vendar tega ni. In to me zre. Nemorem normalno funkcionirati in ti moji strahovi vplivajo slabo tudi na moj biznis namrec vedno manj volje imam. Ko se na doloceno zensko navezem in ugotovim da ne bo mozno narediti korak naprej sem tako potrt, da se nakaj casa utapljam v alkoholu. Se dobro da se ne drogiram ker pol bi bil verjetno ze zdavnaj pokojen. Na koncu bom moral res ce ne bom hotel popolnoma propasti kot oseba skenslat zenske iz glave in ziveti svoje zivlejnje naprej. Tezko je zenska te naredi mocnega in uspesnega. Po drugi strani pa te lahko tudi unici kar se dogaja meni.[/quote]
Poglej, ljudje smo večinoma narejeni, da ljubimo in smo ljubljeni. To nam je v krvi. Nič hudega, če nisi imel nekih resnih zvez. To še ne pomeni, da je nikoli ne boš imel. Ti si se ujel v miselnost, da mogoče ti pa ni namenjeno biti v dvoje. opusti to misel. Dokler si sam uživaj in se pripravljaj, da boš nekega dne del veze. To kar želiš, da bi imela tvoja partnerka, to vzgoji v sebi! In začni si govoriti pozitivne afirmacije ljubezni recimo- hvaležen sem, ker me ljubiš. Sem v ljubeči zvezi.. in take. Ne govori si več, da ti je mogoče namenjeno biti sam. Ker če so tvoje srčne želje imeti ljubečo partnerko in biti ljubeč partner.. se to namreč slej ko prej izpolni. Zakaj? Ker je srce naš vodnik. No, le poskusi. Meni so te afirmacije pomagale.
Da ne boš mislil, da to zate ne velja. Začni reševat probleme pri sebi in jih boš pri drugih videl vse manj. Kar te moti pri drugih, je ponavadi le odsev samega sebe.[/quote]
Se zavedam, da tako kot velja za zenske velja tudi zame, da imam 30 let in sem samski z razlogom.[/quote]
No, ker meni se je zdelo, da si to, da so +30 ženske samske, vzel slabšalno. Kar pa sploh ni nujno in ta predsodek bi si moral izbit iz glave. Seveda imajo za sabo eno ali dve slabi izkušnji, vendar to ti noben razlog, da si ne bi želela iskrenega in ljubečega odnosa z nekom, ki si tega prav tako želi. Res pa je, da te ženske niso več tako naivne in lahke, kot so bile v svojih 20-tih, zato bo potrebno vložiti malo več truda. Upanje umre zadnje.
Nekaj je res, vendar po mojem nič drugega kot tvoje prepričanje, prepričanje ki je nastalo zaradi “slabih” izkušenj. Zaradi tega se človek lahko zapre za druge. Ti se lahko na veliko šališ, ampak drugi lahko to začutijo kot nek obrambni zid pred tem, da bi koga spustil v svoj intimni prostor. Ženske to kmalu začutijo. Mogoče jih to odvrača. Ženska, če je spustiš blizu, dobi občutek, da ti ne more zaupat in tele +30 niso toliko naivne, da bi se spuščale v neke tvegane odnose.
Ker se mi zdiš precej iskren, bi ti morda lahko celo uspelo odkriti, kaj je tisto, s čemer jih odženeš in če bi to popravil, spremenil, bi lahko nekoč katero prepričal, da se ti preda.