Najdi forum

Živijo,
tukaj pišem prvič. Poskušal bom biti kratek in jedrnat. Sem tridesetletnik, z dobro službo, stanovanjem in že kar nekaj časa samski. Na splošno sem zelo komunikativen in družaben tip človeka. Težava je, da po nekajletni zvezi malo pozabiš kako pristopiti do žensk, še posebej pa v današnjih koronskih dneh. Vprašanje; Ali je res narobe in čudno (pri tridesetih) vzpostaviti stik prek facebook-a? Enkrat sem poskusil, mi je bilo žal. Čez nekaj časa sem od nekih tretjih ljudi po ovinkih izvedel, da kaj je narobe z mano, da ”težim” po facebooku. Mimogrede, sem kulturen in normalen, nevsiljiv in nisem hotel nič preverznega ipd. 😀
Poskusil sem tudi Tinder, glede na to da nisem maneken (neprivlačen tudi ne) in pozer ter da nimam nekih fukiš fotk ni bilo veliko uspeha. Če se že katera ujame na trnk ne odpiše. Sem mnenja da si pač punce na tinderju le kratkočasijo in dvigujejo samozavest – meni pa zbijajo, hehe.
Torej, iščem odgovor na zgornje vprašanje, vesel bom pa tudi kakšne alternative.
PS: upam da bo kmalu več svobode, kakšen koncert, nekaj druženja… Do takrat pa upam da se mi ne zmeša od samote.
lp

Glede Tinderja imaš 100% prav, si ženske pač dvigujejo ego, itak je pa 90% profilov redno ali neaktivnih. Glede FBja pa tako, izpade mal mimo, sploh če te ženska ne pozna, bolje je v živo do neznanke pristopit (zdele mal težko zarad korone).

Uglavnem, ko bo konc korone se začni udeleževat stvari kjer je folk, boš že spoznal eno. Pa začni trenirat, zdele maš časa na pretek. Dejstvo je, da če si mišičast imaš že ob pristopanju do neke ženske avtomatsko prednost in bolj odprto šanso.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close