Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost samozadovoljevanje s prijateljem

samozadovoljevanje s prijateljem

Ali si se kdaj samozadovoljeval s prijateljem, prijateljico?

Ne, meni recimo ni padlo na pamet kaj takšnega.

da

Opisi, kako je prišlo do tega dogodka. Ali si po dogodku imel moralnega mačka?

Ne vem koliko si star, vendar sem sam to pocel v najstniskih letih, tako med prijatelji kot prijateljicami. Nek cas je bilo samozadovoljevanje neka vrsta zabave. Pa nismo imeli nikakrsnega macka.

Kako? Prišel ti je na obisk prijatelj pa sta pila sok pa si jih malo podrkala? Tole pa mene zdajle grozno zanima. Mi nismo nikoli počeli kaj takšnega…pa me res zanima kako prideš kot mladostnik do take situacije.

Če ni skrivnost. Prosim. Ne hecam se – res me zanima.
Ajde.
H

Star sem šestnajst let in ne vem če je to v redu ali ne?

Radovednost ne pozna meja… V tistem casu smo pac imeli take in drugacne komplekse in splosna ideja je bila, da se jih bomo resili, ce se bomo primerjali. Butasti mladci. Vse skupaj za prvic pravim je bilo celo malo vzburljivo in do erekcije je kratka pot. Nesrecnik si ga je v splosni potrebi dvakrat prevec podrkal in na splosno veselje prisotnih mu je obilno prislo. Je pa vse dobilo drugacne dimenzije, ko so se nam pridruzile zenske, takrat se deklice… Upam, da je za pokusino dovolj.. Mam se nekaj za naredit pa ti lahko potem se kaj napisem ce te zanima…

je cisto v redu in to lahko pocnes, dokler te bo veselilo ali pa bos imel karkoli od tega. Brez sramu in slabe vesti. Sem na tvoji strani, vse ostalo bos pa ze sam s casom razcistu. Ce te kaj posebno bega, kar vprasaj.

Ja pa me …zanima me,ker ne vem kje sem gor rastla da nikoli …niti na kraj pameti mi ni prišlo … pa sem na vseh koncih že slišala kakšno podobno zgodbo. Jaz pa tako neznansko sramežljiva, da ponoči spat nisem mogla, ker sem se tako grozno sekirala da se ne znam “lizat” he, he,…

Če imaš pet minut, daj napiši kako pri hudiču se je to dogajalo.
Fajn bodi!
h

Recimo, da se je zacelo tako, da je sosolec, ki je bil malo bolj usekan kot mi ostali, nekega lepega pomladnega dne v razredu med poukom sprozil splosno kazanje tickov. Enostavno je odpel hlace in ga dal ven. Kar velika vecina se nas je opogumila in naredila isto. Na splosno veselje vecine sosolk seveda. Po pouku smo se dobivali v majhni avtobusni cakalnici, kje se je preserno razpolozenje ponovilo. Vse to pa je posledica spolne vzgoje katere smo bili delezni v soli. Pojavili so se dvomi. Kot recimo, ko je uciteljica rekla, da je povprecna kolicina sperme pri ejakulaciji za cajno zlicko. Nekateri od nas so imeli dosti vec, nekateri pa dosti manj. Pa recimo da je sperma biserno bele barve. Nekateri smo imeli rumenkasto nekateri pa ne. Je pa definitivno navihanost sosolca tista, ki nas je od verbalne izmenjave mnenj potisnila v prakticne dejavnosti. Potem pa se je po nerodnosti zgodilo ze prej opisano. Pa smo si ga zdrkali tudi mi. Zanimivo je postalo kos se nam je pridruzilo par radovednih sosolk. To je pa ze druga zgodba. Vse nas je pa gnala radovednost in zelja po zabavi. Se je pa potem iz tega razvilo marsikaj, kar si lahko samo predstavljas…

Se mi zdi, da bi bila moja mladost in od marsikoga drugega tudi dosti lažja, ko bi se pojavil en takšen usekan odrešenik in sprostil zadeve. Ste se mu kdaj zahvalili?? 🙂))

Ja si predstavljam…

Hvala

Hvala njemu, pa tudi vsem sodelujocim je vse tisto, kar se je potem zgodilo in kar se se vedno dogaja. : ) ) ) Kakne tezave pa si ti imela? Pa menda jih nimas se zdaj? Bdv: koliko si pa stara?

Ah kje pa težave so mimo že 14 let. Samo spomnim se pa še zdaj zelo dobro neprespanih noči, ko sem bila na smrt zaljubljena in mi je bil poljub, samo poljub, tak problem, da je bilo to nekaj groznega…kaj ko bo videl, da ne znam??? Malo kasneje pa problemi v stilu: kaj ko me vidi kako sem grda,..ko se slečem bo vsega konec ipd. Zdajle je vse skupaj na smrt smešno, samo takrat pa ni bilo tako zelo.
Vem da se dosti mladih ljudi bori s podobnimi problemi, zato sem ti pa rekla, da ste imeli srečo.

Zato pa pravim, da so male podezeljske sole prave sole zivljenja in malo manj sole znanja…

Točno to sem že prej hotela napisati. Pa sem pozabila.
Mi niti na avtobus nismo hodili he, he,..je bila šola preblizu.

uh, da se zabaš s prijateljico? če sta oba single zakaj pa ne? mogoče se lahko razvije še kaj bolj resnega?

Da!

Normalna stvar, edino če nimaš pač homo.nagnenja, pa še takrat pač ni nič narobe, to pač si.Pri meni ni bilo sikirancije, saj norim za ženskicami-no tudi takrat, tako da me ni obremenjevalo.

Jaz pa ne poznam ljudi, ki bi to počeli. Mogoče je pogostejše med fanti, bolj v smislu primerjanja velikosti. Moram rečt, da se mi zdi smotano – zame je primerna scena za to seksualna, mislim, ne gre glih za neko družabno aktivnost??

New Report

Close