samozadovoljevanje hčerke – nujno
Po prebiranju vsega – še moj lonček. Samozadovoljevanje je po moje nekaj naravnega, sem pa Martinin post razumela malo drugače kot ostali: citiram:
Zame človeško telo in še najmanj otroško ni samo center telesnih užitkov.
Tu gre po moje prevsem za strah, da bi postalo telo le objekt spolnega užitka (otroci se učijo?!?), pa menim, da je strah odveč… Ta poudarek “otroško” pa me hudo spominja na neke strahove pred jemanjem otroškega telesa za spolni objekt – nihče drug je ni spolno vznemirjal, deklica se je sama, zato je to velikanska razlika!!!
Sama sem se in se še samozadovoljujem, pa sem kljub temu spolno normalna osebnost, pa tudi sicer na spolnost ne gledam kot na nekaj, kar bi bilo edini center mojega življenja.
Deklica spoznava svoje telo, morda je že kje kaj prebrala, kaj videla, strah, da bi jo to “pokvarilo”, je povsem brezvezen – edino prav od starša bi bilo, da ji pač razloži, kaj se z njenim telesom dogaja, kakšne spremembe jo še čakajo. Da pa bi postal človek zaradi samozadovoljevanja promiskuiteten – tako sem namreč razumela Martinin post – se po moje ni bati…Tu se otroci večino učijo na vzgledih – in starši si zagotovo velik vzgled…
T.
Ja pa kaj če se otroci zadovoljujejo… jast se tudi .. in to zato keer mi paše in sem se navadil na to … ko so me starši videli so se zasmejali … mama je prišla k meni in mi je ona začela drkati tiča … samo onemel sem .. nato sem se prepustil užitku.. ko mi je prišlo mi ga je mama še obliznila .. rekla mi je da to ni nič narobe če to delam… mimo grede star sem 13 let ..
prosim če mi bi mi kdo povedal kako naj se in zakaj nisem nikoli mokra
če prav se ure
odgovor na [email protected]
Joj, malo se izobrazi na tem področju, ker si čisto nerazsvetljena in boš svoje neznanje podala naprej svoji hčerki … Ona pri tej starosti že sama dobro ve, kako in kaj. In kako si sploh prišla na tako trapasto, zaprašeno, neumno tezo, da lahko samozadovoljevanje kakorkoli vpliva na začetek menstruacije?
Res ti polagam na srce – malo se pozanimaj, ker tole je groza in strah, kake trosiš!