Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost SAMOPLAČNICE-MARIBOR

SAMOPLAČNICE-MARIBOR

Živjo soborke!

Vem, da je veliko postov na temo samoplačnice itd.. Rabila bi čimbolj sveže info! In sicer letos bova samoplačnika in sva se odločila nekako za MB. Zanima me kje ste kupile zdravila? Kako stvari potekajo? A mogoče ve katera, ki je bila v dolgem protokolu koliko približno je bil znesek na koncu postopka?..

Res hvala za odgovore..

LP

Tudi mene zanima.

Pozdravljene,
Sem bila samoplačnica v MB, lansko leto. Imela sem dolgi postopek, samo poseg (brez zdravil) in pregledi so me stali 1.700 €. So zelo fleksibilni, profesionalni, prostori so super urejeni.
Zdravila kupite pri lekarni, poleg bolnice in ni noben problem. Vse napotke dobite na kliniki.

Sedaj sem v samoplačniškem, dolgem postopku v LJ. Plačala sva 1.000 € (brez zdravil), vendar to še ni dokončna cena.

Zanima me ali katera potrebuje Menopur. Prodajajo samo 10 vial/ampul skupaj – cena 189 €.
Ostalo mi je 8 ampul za inijiciranje 75.i.e., rok uporabe 01. 2017 – prodam za 100 €. Poleg podarim še Suprefact (original zaprto) 5,5 ml.
Pa še to, če vam predpišejo Suprefact, se ga ne dobi v Sloveniji. Sem ga kupila v Italiji – ni drago. Ena 5,5 ml steklenička stane cca 17 €.

Če želite dodatne informacije, me kontaktirajte.
Veliko sreče in držim pesti, da vam uspe.

Saša

New Report

Close