Najdi forum

Spoznala sem fanta, ob katerem sem se počutila varno, prijetno, znal me je poslušati… Seveda sem se v njega tudi zaljubila. Vse je potekalo kot v pravljici, pol pa me naenkrat pusti brez pravega vzroka oz vzrok bi naj bil čas. Zdaj si mislim da sem mogoče bila preveč vsiljiva, ko sem ga povabila ven, da bi šla nekam skupaj…. Še vedno sem zaljubljena vanj in ne bi ga rada izgubila. Rada bi mu poslala kako pismo, pa nevem kaj naj napišem v njem. Da ne bom preveč vsiljiva. Nočem da se še bolj odtuji, kot tak že sma. Kaj naj naredim?

Hvala za nasvet!

Lep pozdrav!

Lepo pozdravljeni!

Zaljubljenosti so včasih zelo boleče in stresne, predvsem če partner iz nekega neizrečenega vzroka zaključi odnos in ostaneš sam. Poskušajte se pogovoriti s fantom, to je največ, kar lahko naredite. Morda se je samo ustrašil resnejšega odnosa. To, da se je umaknil, niste vi krivi, on nečesa ni zmogel v odnosu z vami. Najverjetneje se mu je prebudil strah pred vezanostjo. Težko je reči, kaj se dogaja v njegovem svetu in zakaj se ne odziva, najbolje bo, da to čim prej ugotovite, ker bo vam lažje. Povejte mu, kaj čutite in kako doživljate njegovo odsotnost, on pa vam naj pove, kako on vidi vajin odnos in vaju.

Lepo se imejte.

Sabina Stanovnik spec. Zakonske in družinske terapije Midva - Zakonski in družinski center (Ljubljana in Ptuj) Telefon: 030/333-009 E-pošta: [email protected] http://www.midva.si

New Report

Close