Najdi forum

sadni sokovi

lep pozdrav,
naj povem, da jaz ne hujšamo tako na veliko kot vi (sadni dan, vodni dan…- iz razloga ker tega ne poznam), ampak jem lepo normalno. Visoka sem 176 cm, in imam trenutno 67 kg. Ker je bila včasih moja teža 60 kg, in kot vidite sem se v dokaj kratkem času (1 leto) zredila za 7 kg. Ali je možno da je to od sadnih sokov? Pijem namreč Fructalov nectar iz pomaranč (100%) brez dodanega sladkorja. Redčim pa ga z vodo, npr. 3 dcl vode, 2 dcl soka. Včasih pa pijem cedevito. Vode same ne maram.
Ali so ti sokovi (brez dodanega sladkorja) skodljivi, četudi jih redčim z vodo?
Hvala za odgovor.

p.s. če se pa komu da, pa prosim če mi napiše kako poteka tisto hujšanje; 1 dan sadni dan, vodni dan,…

Ojla,

visoka si kot jaz, težka tudi 🙂

S to razliko, da sem 4 kg pridelala v samo 2 mesecih in brez sokov vendar bolj sladki grehi :-(.

Bova sotrpinki v hujšanju? Do 1. maja da prideva do 62 kil? Maš načrt?

Pozdravček

od sadnih sokov se pomoje bolj težko zredi, tako da problem na novo pridobljenih kilogramov verjetno leži nekje drugje. kaj pa rekreacija, sladkarije, druge nezdrave stvari?

Verjetno sprašuješ za 3md dieto, kajne? Pojdi na ta link in si preberi;

hmm…jst sicer nisem še nikol hujšala po kakšni dieti, ampak mogoče bi pa tokrat probala s to tri mesečno. Kaj praviš?

Jaz sem lani s to shujšala 6 kil z veliko grehi.
Npr. za zajtrk se nisem odrekla 5 polnozrnatim piškotom z kavo, res pa je, da pol nisem jedla nič do 13 ker itak nisem vajena jesti. Za večerjo pa res nikoli nisem jedla isto kot za kosilo (držala sem se pa ločevanja za ta dan).
Ne vem če bi že zdaj s to dieto, saj pozimi ne zdržim sadnih dnevov, ker me nonstop zebe.
Iz kje si?

New Report

Close