Najdi forum

Sadni dan

Pozdravljeni vsi!

Mene pa zanima, kako pogosto, če sploh si, privoščite sadni dan?
Kakšno sadje uživate ta dan in koliko ga pojeste? Kateri dan je po vašem mnenju najboljši za takšno dieto?
Hvala že vnaprej za vaše odgovore.

Pa lep dan vam želim!

sadni dan ni tako ucinkovit kot dan orehov!! tisti dan moras pojesti cimvec orehov, priporocajo vsaj 100g na kilogram telesne teze!!

Hvala za tako prijazen odgovor!
Sem skoz mislna, da je čokoladni dan najbolj učinkovit.
Pa sem zgleda do dons mislna narobe.

Jaz imam bolj sadni teden kot sadni dan. Jem pa tisto sadje, ki mi paše. Trenutno jem grozdje in breskve. Ko pa ni na razpolago svežega sadja pijem frapeje, ki so narejeni z banano in zmrzjenimi jagodami, malinami, borovnicami, breskvami……. Rada imam tudi ananas, ki ga včasih zmiksam s papajo ali mangom. Uporabim suho papajo, ki jo prej namakam v vodi.

Sisi hvala za odgovor. Dobra si, da ti cel teden rata. A tud drugač ješ samo sadje, al sam ko maš dieto.
Koliko sadja potem poješ čez dan?
Lep dan še naprej!

Zakaj nebi vsak dan (ali pa vsak drug dan) pojedla čez dan recimo ene nektarine, enega jabolka in ene banane pa pozabila na sadni dan???
Bol zdravo bo, pa še matrat se ti ne bo treba – pa cel teden čakat na sadje, če ga imaš rada….

Jaz jem sadje zato, da se prečistim. Pojem pa 1 – 1,5 kg sadja na dan. Zgubim pa tudi, kar nekaj kg (5-7). Takole kuro naredim enkrat na mesec, včasih tudi na dva meseca. Počutje je ODLIČNO! ; ¤ )))))))))))))

Sadja pojem precej čez dan, pa če sem na dieti ali ne.
Poizkusila bi pa kdaj tudi cel dan zdržati samo na sadju. Pa me je zanimalo kakšne izkušnje imate vi?
Maš prav, je res zdrav tale tvoj način, ampak tud sadni dan za kdaj ni nič škodljivega. Lep dan!

A si zaposlena? Jaz ob samem sadju ne bi mogla normalno funckionirat. Ne vem no.

Torej se vsak mesec zredis za 5kg in potem shujsas za 5kg?

Draga miška!

Ob sadju imaš še veš energije. Mišice in možgani delajo s polno paro.

Sisi ..kako to vpliva na kozo?? Jo kaj sčisti???

Ja, koža se lepo očisti, postane bolj napeta. Bolj svežo barvo dobi, mogoče zaradi boljše prekrvavitve.

New Report

Close