Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja s tromesečnikom v toplice

s tromesečnikom v toplice

Živio!
Zanima me, če je katera bila s 3-mesenim dojenčkom v toplicah. Koliko časa ste bile z njim v vodi, koliko časa zunaj na zraku, kolikokrat približno ste šle z trokom v bazen na dan?

Hvala in LP Bojana

Jaz se sicer ne spomnim vsega tega, kar sprašuješ, je pa bila stara moja dojenčica takrat 6 mesecev… spomnim se samo to, da smo obletali vse trgovine, da smo dobili mini kopalkice, ker morajo tudi dojenčki imeti oblečene kopalke (plenice se čisto napijejo vode in postanejo grozno težke, pa po možnosti še razpadejo).

Lep dopust vam želim!

************************************************************** <http://robika.moj-album.com> <http://robertam.blogspot.com>

nam je pediatrinja svetovala, naj z dojenčkom do 7 meseca ne hodimo v vodo v toplicah (pretežka, večja verjetnost okužb,…)

Mi smo tudi šli pri 6 mesecih – v Olimio in še danes trdim, da je bil to eden boljših dopustov. Ne prej ne pozneje ni sine prespal toliko noči v enem kosu, razen zadnje čase, star je pa že več kot 2 in pol (upam, da ne bo ravno danes spet ponočeval:))
bili so tudi manjši dojenčki. Šli smo tudi enkrat novembra, se mi zdi in je bilo ok, ker ni bilo velike gneče in sem lahko v miru dojila. Kar se pa tiče vode – mi smo bili noter precej več kot se priporoča, ker mali pač ni hotel ven in je tako užival. Pazili smo, da vode ni pil, poskušal pa je. Kakšnih posledic zaradi predoziranja časa v vodi ni bilo opaziti – razen spanja – to je bilo super.

naša špelca je imela točno tri mesece; z vodo ni za pretiravati, vendar ona je v vodi takooo uživala. koliko v vodi…koliko na zraku…ah, veš kaj, vse pa tudi ne gre planirati. konkretno smo mi bili v čateških, bili smo na notranjem bazenu tiste 3 urice, kolikor nam je pripadalo…opazuj otroka in se mu sproti prilagajaj!
Pa lep dopust ti želim.

New Report

Close