Najdi forum

S sošolcem…..

Živjo!
Bom šel kar takoj na bistvo, prespal sem pri sošolcu in ko so njegovi starši odšli spat sva se žačela pogovarjati o odnosih. Nato sva si ga začela drgniti in kar naenkrat je šlo tako hitro, da sva ga drug drugemu dajala v rit. Zanima me, če sem zaradi te izkušnje slučajno gay? Aja pa potem sva to delala še dolgo v noč.

Ja odvisno kok sta stara in a sta si dejansko ušeč ali je šlo samo za malo preveč potrebnosti in hormonov. Med najstniki je kar normalno da se pogovajajo o sexu in tut da fantje kdaj skupi drkajo, sploh kadar se prespi pri komu. Lahko da sta bila pač samo zelo potrebna pa se ne pomeni da sta geja. Bosta morala sama pri seb razčistit. Normalno je, da je človek mal zgubljen na začetku s svojo spolno usmeritvijo. Se zgodi 🙂

moralo je biti super imam izkušnje s tem pa nisem gay ampak bisex

No ta odgovr pa si lahko najbolje ti sam odgovoriš, s kom bi se najraje cartal. Z tem sošolcem Urošem, ali sošolko Matejo. Po moje je bilo bolj to,da sošolka Mateja za to nikakor še ne bi zaenkrat bila, Uroša si pač v hudi sili pač mel pri roki, pa mlad, potreben, radoveden.

Če se   sošolka   in sošolec napijeta se   grdo vedeta   ter  se  nastavljata z telesom

včasih   se   tudi zaljubita    .

Vendar če imajo ples se med plesom   poljubljata   .

Če gresta  na  štrenišce   se   tam sošolka od pne hlače ali obleko    ta ko da jo sošolec lažje boža    po trebuhu   .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close