Najdi forum

Klasičen zaplet. Kot v filmu. Odkrila sem, da ima mož ljubico. Menda je vanjo zaljubljen. Vzrok, da si jo je poiskal pa je našel v meni, ker mu nisem dala vedeti, da ga imam rada. Ker je zdaj odkril, da na moji strani so čustva in to celo močna, želi z njo prekiniti. To je seveda težko , ker sta praktično sodelavca.
Res ga imam srčno rada in je moški mojega življenja. Ali mu verjeti, da misli resno? Bilo je precej laži preden sva se lahko iskreno pogovorila. Res sem mu celo življenje 100% zaupala.
Kako obnoviti zaupanje, če sploh? Mu sploh dati še eno možnost? Zaradi otrok in potem celo življenje živeti v strahu, da se bo ponovilo?

Moški tvojega življenja???

a je res, glede na to, da te je prizadel.

Toliko dvomov, ti pa se sprašuješ,

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Drži se, samo to.

Kako pa mu “po njegovo” nisi dala vedeti, da ga imaš rada? Če mu tega nisi povedala, to še ne pomeni, da mu nisi dala vedeti, saj si mu lahko kazala z dejanji. In če si mu kazala z dejanji, potem je to kaj klavrni izgovor, da si je poiskal ljubico in vprašanje je, če je iskren oz. če mu lahko še naprej verjameš.

Preceni sama. Mi ti ne moremo svetovati, lahko te samo tolažimo.

Če je vanjo res zaljubljen, je hudo. Če bosta “delala” oba in to resno in iskreno, se po moje še dosti, da naredit. Sama sebe pa najbrž poznaš in veš vse dobre in slabe strani, če mu še boš oziroma ne boš več dala možnosti. Zastaviti pa moraš tako, da pa strahu pred ponovno prevaro več ne bo, četudi se bo ta še zgodila. Sama veš kaj zmoreš in tako naredi. Če pa še ne veš, pa še malo počakaj. Takšne odločitve naj bodo bolj počasne in trezne. Človek pa lažje razmišlja, ko se sovraštvo in ljubezen nehata tako zelo prepletati v še vročih glavah.

Bodi trdna in močna. Bodi realna in ne sanjaj o “moški mojega življenja”.

Ne boš verjela, vendar včasih, ko partner prevara partnerja je veza še bolj trdna, (če si oprostita, seveda pozabiti tega ne moreš nikdar), ker se oba še bolj trudita, če ostaneta skupaj mu ne smeš nikdar očitati, da te je prevaral, imel te bo še bolj rad in te bo spoštoval. Probaj pa boš videla, kako prav sem imela. Pravijo enkrat ni nobenkrat. Torej enkrat mu lahko odpustiš.
Pa misli na otroke, neveš, kako je ko otroci nimajo mamice poleg sebe, ali seveda očija.

Po mojem mnenju je našel en krasen izgovor, da je lahko krivdo za nezvestobo pripisal lepo tebi. Jaz bi na tvojem mestu dobro premislila če še hočem biti z nekom, ki niti odgovornosti za svoja dejanja noče prevzet, kaj šele da si ne pomišlja prizadeti tiste, ki naj bi jih imel rad.

Hvala vsem za odgovore. Napredujeva…

Napredujta z majhnimi koraki, naglica ni dobra. Pa tisto ‘moški mojega življenja’…nikar.

Ga nikakor ne zagovarjam, prej nasprotno, a nekaj je znano iz sociologije: delo v skupini zbližuje ljudi podobnih interesov med katerimi zadari narave dela, potrebe po sodelovanju,…, lahko nastanejo odnosi kateri presegajo obravnavano področje…

Torej – bla, bla… Da si vzrok ti ? Izgovarjanje ! Udari po mizi, se vsedi z njim in razčisti !

New Report

Close