Najdi forum

rumeno-zelena sluz

lep pozdrav…
prebrala sem vse odgovore na temo izcedek, in ugotovila da pravzaprav to ni nič zaskrbljajočega v nosečnosti.
vendar… sem v 33 tednu. in mi je pred 10.dnevi ginekologinja na pregledu rekla, da če bi se mi pojavil kakšen izcedek, ali rdečkast izdecek in boleč trebuh, da moram takoj v porodnišnico.
začelo se je z belkastim izcedekom pred 3 dnevi,sedaj se je obarval že na rumeno zeleno, vendar se mi pojavu le v 50% ko grem na wc (takrat izteče)- se pravi ne vedno.trebuh mi otrdeva kot poprej, ni sprememb. Bi me moral ta izcedek skrbeti? pregled imam šele čez 14 dni, zato se obračam na vas.

aja pa še tole bi vprašala: je res da otrok po 32.tednu 90% časa prespi?

hvala in lep sončen pozdrav

glede izcedka žal po pošti res ne morem vedeti, če je vreden posebne skrbi ali ne. Če je situacija zelo nova pokličite ginekologa in se z njim dogovoite osebno, če gre za staro stavar pa lahko počaka še 2 tedna.
Glede ostalega pa res ne vem, koliko časa plod v maternici spi. Dvomim, da bi plod toliko spal, se mi pa navsezadnje ta podatek zdi nepomemben.

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close