Najdi forum

rumeni zobki

Pozdravljeni!

Naši 19 mesecev stari punčki, vsako večer umivamo zobke in ima kljub temu nekakšno rumeno oblogo na zobkih. Tu pa tam pojemo kakšno sladkarijo, ampak ne preveč, spijemo pa zelo zelo veliko čaja. Je to morda od čaja?
Prosim za kakšen nasvet!

Hvala

Morda tule najdeš kakšen odgovor…

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Napaka… tule je link…

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Vladka tole je pa mene tudi malo razsvetlilo…;-))

Tamali je pojedel tri doze antibiotika in prej beli zobki, so zdaj malo rumenkaste barve:-((.

Hvala za link!

Lep pozdrav v tujino!

Pozdravljena!

Lahko ti zagotovo povem, da je to od čaja. Moj mali je star 2,4 in pije samo vodo že od malega. Zmes sem mu dajala čaj, pa je dobil rumene zobeke in tudi midva sva si jih čistila tri krat dnevno. ko sem mu prenehala dajati čaj je pa bilo vredu in ima zdaj zelo lepe zobke. Bo pa trajalo kar nekaj časa, da bosta to odstranili.

Pozdravček.

Tudi jaz lahko potrdim, da je rumena obloga od antibiotikov. Mi smo jo kasirali po vsakem jemanju antibiotikov. Ampak smo šele kasneje izvedeli, da je to razlog. Mož je pa vedno sekiral sina in mu še bolj drgnil zobe. Zelo počasi gre obloga stran z rednim umivanjem, sicer smo pa enkrat obloge očistili tudi pri zobozdravnici. Rekla je, da jih tudi ona svojemu sinu 1-2 krat na leto. Potem so bili res snežno beli. Sin (4,5 let) ima krasne zobke, zdrave, ta barva ni pomenila pri njemu ničesar drugega.

Lep pozdrav!

Ko tole prebiram opažam, da ima ogromno otrok sprednja dva zobka, polovbico rumeno obarvana.
Tudi pri moji dve leti stari pikici je tako,,,redno umivamo zobke, nismo jedli antibiotika, nobenih drugih zdravil,,,,nimam pojma od česa je to…..tudi čaja ne pijemo, samo zjutraj…..

New Report

Close