Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo revitalizator

revitalizator

Pozdravljeni!

Že dobro leto imamo reverzno osmozo za čiščenje vode. Mislim, da bi bilo dobro dodoati tudi revitalizator, vendar domačih ne morem prepričati da je vreden svoje cene, ker pravijo da ni dokazano, da učinkuje. Zanima me, če mi lahko poveste kako deluje, kaj menite o njem in kje lahko dobim kaj več informacij o tem.

Hvala in lep pozdrav.

Tudi mi nismo verjeli, da deluje, zato smo naredili poskus. idejo za njega pa nam je dal zelo znani nemški radiestezist Kalteis. Naredili smo raztopino soli z navadno in revitalizirano vodo in ugotovili, da se pri solni raztopini z revitalizirano vodo tvorijo kristali, pri navadni vodi pa ne. Torej voda spremeni strukturo in se tvorijo t.i. klustri (angl.) – skupki vode. To pa je lastnost izvirske ali zdravilne vode, kot je na primer v Lurdu.

Pri nas lahko dobite več strani poročila, kakšne poskuse so delali z revitalizatorjem. Meni je najbolj všeč ta, da psi raje pijejo neprečiščeno vodo z revitalizatorjem, kot pa prečiščeno vodo brez revitalizatorja. Ta poskus sem naredil tudi sam in res je tako.

Mi smo ga na našo reverznoosmozno napravo dali in mislimo, da je razlika.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Koliko pa stane? Mi imamo tudi povratno ozmozo, a mislim, da ni revitlizirana. Nihče nam ni ob prodaji tega niti omenil.

Kot vedno odgovorim na takšna vprašanja: pokličte na spodnjo telefonsko številko, da ne bo ta forum preveč komercialen.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close