Najdi forum

Like ! 😀
Kje je gumbek ?
Hm… res je, da smo to preveč na nek pedistal postavili in to malikujemo kot neko Au tele, vendar ne morem mimo, da ne bi opazil pesimizma v tej izjavi.

Vsi mi, ki tu visimo, smo pesimisti glede odnosov, nekdo, ki ima v resnici dobre odnose z nasprotnim spolom, ne bo tukaj nekaj razčlenjeval. Sicer sem pa mnenja, da je avtor popolnoma neopazen in če drugače babe ne dobi, je tudi na tak oglas ne bo.

Govoriš lahko za sebe, za druge le ugibaš. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ma ja. le zakaj bi nekdo, ki je v vezi, kr naprej visel tukaj?

Js sem v zvezi pa ne vidim razloga, zakaj ne bi prebiral forum ter kaj pokomentiral. Glanckopf, si sploh zadovoljen sam s sabo? Namreč če nas je več ljudi zaznalo pesimizem v tvojem pisanju…

Pa ja, bla bla, tako zelo imate polna življanja, da kar naprej tu visite in razčlenjujete, kako dobiti babo ali dedca. Malo vi sami sebi lažete.

Resna zveza se začenja takrat ko se fant in dekle vorenk poznata .
Tako da dru drugimu zaupata težave , ter si pomagata .
Resna zveza pomeni da se par nikoli ne skregata ter se moreta držati za roki ljubezni .

Kar naprej težko visiš na forumu, kjer se napiše 5 komentarjev na dan, tako da hudo pretiravaš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close