res rabim vaš basvet
Že spodaj sem spraševala za ginekologa, pa sem dobila samo en odgovor. Preselila sem se iz Lj in tukaj v okolici res ne poznam nobenega.
res bi mi pomagale, če bi mi predlagale kakšno ali kakšnega ginekologa, da obvlada.
Predvsem me zanima Celje, Žalec, vransko, Polzela, Prebold….
Res hvala, noseča sem in se moram nujno nekam prijavit.
Simonitti v Šentjurju, ko si enkrat v avtu, ni težko narediti še par km – iz Žalca si tam v 15 minutah.
Zelo priznana je tudi dr. Govc Četina v Šempetru, a se je nekaj njenih pacientk baje že prestavilo v šentjur. Poleg strokovnosti je pomembna tudi prijaznost, ki je Simonitti premore veliko.
Za vse ostale slišiš kaj slabega, nekateri so redkobesedni, drugi naredijo le kar je res nujno, tretji te ne poslušajo…
Izkušnje mojih prijateljic, kažejo na to, da je izjemno skrben in pozoren zdravnik.
Ko je morala npr. ena v bolnico, je ob 22:30 zvečer, v soboto, poklical na oddelek in se pozanimal, kako je z njo. So ji potem sestre povedale, kako ga je skrbelo.
Taista ga je večkrat prosila, če bi lahko šla nazaj delat, pa ji ni dovolil in ji razlagal, da ji mora biti na prvem mestu otrok, čeprav je težko biti toliko mesecev doma.
Je pa res, da je velik pritisk na ginekologe, ker je toliko nosečnic v bolniški. In zaradi nosečniške slabosti verjetno res ne more biti vsaka doma.
Vsake oči imajo svojega malarja, ampak jaz verjamem, da dr. Simoniti ne bi nobene pošiljal na delo, če bi sumil, da za to ni sposobna…
Vem pa tudi to, da ima šesti čut za prepoznavanje bleferk – take z njim ne bodo zadovoljne, ker ga je nemogoče ovijati okoli prsta…Zelo pošten, predvsem pa strokoven ginekolog. Za svojo pacientko se bo vedno zavzel.
lp.