Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo rdeče boleče razjede v ustih

rdeče boleče razjede v ustih

stara sem 50 let, imam povišano težo. S prebavo nimam težav, čeprav sem v preteklosti že imela hemeroide, a ni bilo nič hujšega. Občasno me- zlasti, če obilneje jem zvečer- »boli« želodec. Imam tudi težave s spanjem in to že vrsto let.
Po naravi sem bolj kolerična, hitro se razburim, se pa tudi zelo hitro umirim. Že vrsto let tudi jemljem različna zdravila propranolol (kolaps zaklopke), amlopin in tritace. Letos so mi določili tudi diagnozo revmatoidni artritis.Lani decembra pa so se pričela vrstiti prehladna obolenja v zelo pogostih intervalih. Zadnjih 5 mesecev viroz ni, prihaja pa do pogostih pojavov razjed, ki so rdeče barve in so zelo moteče.
Naj povem, da sem prejšnji teden dala tudi kri za osnovne preiskave (in alergijo) in rezultat je bil v celoti bp.
Obiskala sem že nekaj zdravnikov zaradi teh ustnih bolečih sitnosti (poslali so me tudi na laser), vendar vsi le modrujejo, nihče pa mi ne da jasnega odgovora, kaj je narobe, odnosno, na katere raziskave naj še grem, oziroma, kaj naj naredim, da bo BOLJE!!!
LEPO BI VAS PROSILA ZA KAKŠEN PRAKTIČEN NAPOTEK.
HVALA.

Razjede v ustih so samo vrh ledene gore, zato bi bilo potrebno pri vas najprej pozdraviti ostalih 7/8, pa bi bilo tudi z razjedami bolje.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close