Najdi forum

sicer mislim da poznam odgovor, ampak vseeno prosim za pomoč pri razumevanju m. spola.

Bili smo na zabavi, alkohola je bilo preveč, ples je naredil svoje, da sva odšla skupaj ven…Lepo se je razvijalo, dokler ni mene nekaj prijelo in nisem hotela iti do konca. On je hotel še, jaz pa nisem hotela slišati več o tem. Odšla sem v hotel, sama. Naslednje dneve – ko smo bili še skupaj, se je obnašal normalno do mene, lahko bi rekla da je bil kar precej pozoren. vendar nič več kot to, “zadeve” nisva niti omenjala.

Naj omenim, da sva se spoznala tisti dan in da sva oba vezana.

V tem tednu sem mu poslala 2 sms, čisto nevtralna, prijateljska, vendar ni na nobenega odgovoril. Kaj to pomeni, kako naj si razlagam njegovo obnašanje? Zakaj ne odgovori – niti kot kolega ne?

lep pozdrav!

Mojca

Ne sprašuj se zakaj ej njegovo obnašanje takšno, temveč se vprašaj zakaj si se ti tako obnašala???

Ljudje smo nagnjeni k temu, da iščemo opravičila za svoja dejanja in prelagamo pozornost drugam.

Tukaj sta oba na istem, ne vesta kaj bi rada.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Jasno kot beli dan – ni ti odgovoril zato, ker ga v resnici ne zanimaš. Zanimal ga je le kratek seks mimogrede, nič drugega. Ni ga dobil, zakaj bi se še naprej trudil? In le zakaj bi odgovarjal na SMS-e? In zakaj mu jih sploh pošiljaš???
Izgleda, da tudi sebe ne razumeš najbolje, ne samo moških.

On že ve, kaj bi rad. In ker ni dobil, sedaj išče drugje. In ker ve, da pri mojci ne bo dobil, ga Mojca ne zanima več. ČISTO PREPROSTO.

Meni se pa zdi, da vesta kaj bi rada.

On: popestritev seksualnega življenja s seksom za eno noč.

Ona: malo romantike, prepovedanih čustev, pozornosti.

Zdaj je trenutek mimo, nobeden ne bo dobil, kar je želel, ona pa še malo sanjari o zadevi…

Morda pa je bil on tisti dan zaradi vpliva alkohola pripravljen na kaj več, ko pa se je streznil, je spoznal, da je bil prejšnji dan le pijan, ti pa si bila slučajno tam in pripravljena na mečkanje. In ker je trezen ugotovil, da želi biti svoji dragi zvest, ti pa očitno hočeš nekaj več, saj se mu tudi trezna ponujaš, zato se na tvoje SMS ne odziva. Ali si pomislila na to možnost?

Rad bi pozabil na ta njemu neprijeten dogodek! Moški s katerim se mečkaš in greš skoraj do konca ne more biti več tvoj kolega!

se strinjam z nekaterimi zgornjimi mnenji.. ne zanimas ga vec. preprosto. v njegovi glavi je bil le sex in morda vec poguma zaradi podpore pijace..

prav podobno se je zgodilo meni.
umaknila sem se. nisem zelela dlje. nisem cutila. to je potrditev, da imas moskega, s katerim si, iskreno rada. ko me je drugi moski poljubil, sem imela mojega pred ocmi. in takrat je bilo vsega konec. in ne bos verjela, .. kot bi moj cutil. v casu mojega `prepovedanega zmenka` mi je napisal: ` ti, ena in edina. za vedno.` in rada ga imam. hvalezna sem sama sebi, da nisem unicila tega, kar imava.

pa lep dan,

mojca

Nič te ni prijelo… dvignila si ceno za seks. Naslednji dan ti je bilo žal, ker je zaradi višje cene padlo povpraševanje, ampak on je našel cenejšo/boljšo uslugo drugje.

Ohhh kako preprosto… življenje JE trgovina.

lp
bs

Dear Mojca. So ti že napisal. Ni dobil tistega, kar je takrat hotel in je stvar zaključil. Vprašanje, ki se meni postavlja pa je, kaj si želiš ti, po vsem tem? Popravnega izpita menda ja ne?

Odgovor si dobila kar nekaj, torej zapomni si: Prilika zamujena ne vrne se nobena!!!

Velja za vse nas, ne samo zate!

Kako pa si vezana? Zdaj ti je ljubimec pomembnejši od moža? Kolegga ti je pomembnejši od odnosa, ki bi ga morala furati na svoji hišni številki!!???
Vprašaj se raje, kaj moraš popucati pri sebi. In tvojemu prijateljčku je bilo to jasno prvi hip, ko se je streznil in verjetno se je on prej spomnil, da ima doma ženo (punco), kot ti – da imaš doma nekoga, ki te čaka. Odreši tvojega partnerja čimprej in mu povej kdo si pa naj se odloči ali bo še naprej s tabo ali hoče raje kaj iskrenejšega!

New Report

Close