Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija Razstrupljanje

Razstrupljanje

Koncal sem terapije za Hodgkinov Limfom stadij IIA. Kako bi si ocistili limfni sistem. Ali morda kdo ve za dober oziroma najboljsi nacin rastrupljanja telesa od citostatikov, joda, kytrila, venter zrnc aluminija in se katerih substanc ki se kopicijo v telesu in mu nikakor ne koristijo temvec skodujejo se naprej. Pa naj zdravniki se naprej trdijo da tezave ne izvirajo od tega. Vse posledice tega, verjetno najboljse obcutimo sami. Jaz naprimer pijem ogromne tekocine raznolikih pijac, caj za ledvice, zajbelj, ognjic, slano vodo ( solim z himaljsko kameno soljo ) zelenjavne sokove… , in se se sedaj pocutim slabotno.

Ja menim,da je potrebno precej tega kar že počneš,potem pa še dobra aloja vera in morda kakšna prehrana,ki nima raznih e-jev in dodatkov,ki telesu škodijo.Če vas kaj več zanima,sem dosegljiva na mojem mailu.
lp Andreja

sem kar jem

ja jest sem morala najti ne samo dober način za razstrupljanje po kemoterapiji ampak tudi način kako se vzdržujem pri življenju, ker mi kemoimunoterapija ni raztopila vseh limfomov.najrajši se s človekom usedem in pogovorim, ker je to cel sistem in še nekaj materijala za prebrat lahko dobiš.drugače pa je po mojem triletnem intenzivnemukvarjanju s to boleznijo osnovni zaključek ta, da je to bolezen, ki se leta spušča iz čustveno duševnega nivoja skozi energetski v fizični, torej je dobro zdraviti vse. v tujini imajo za tako integrativno zdravljenje inštitute, pri nas pa se moraš znajti kar sam. za čiščenje in energijo ŽIVA VODA ozFHES MINERALNI PRAH je zame odkritje nove dobe, saj čisti in oksigenira telo, daje ogromno energije in s tem zavira tumorsko rast, potem so tu še obliži za na stopala, ki potegnejo ven vso svinjarijo, pa kanadska esenca in pegasti badelj , ki čistita jetra pa še in še, če te zanima javi se [email protected] aja še boleče čustvene zadeve integralna energijsjka telesno orientirana psihoterapija z terapevtko anito kejžar škulj

nova
Uredništvo priporoča

jaz sem se raztrupljala svoje čase z pitje njivske preslice, koprive , žvrkljanje olja po dr. Karachu, klistiranje … sedaj poznam še razstrupljanje z obliži kinotakara ki je zelo efektno (malo dražja varianta ampak efektna, naredila sem 20 dnevno kuro , sedaj na vsake 2 meseca 1 škatlo in na vsako polno luno obvezno (takrta je najmočneje), drugače pa imaš možnost še silicijev gel (Avstrija) , organski germanij (amerika)-to ravno počnem, pa jasno fhes (ta je nujen ker lahko z njim maksilmalno zaščitiš celice pred prostimi radikali, ne poznam nobene bolj efektne zadeve ki bi bila tako dobra preventiva in tako učinkovita -to je tudi pri meni lahko rečem odigralo bistveno vlogo pri dvigu imusnkega sistema)..

možnosti je precej, pogruntat je treba svojo, najbolje pa je da probaš vse kar ti pride na pot … tako jaz delam , če se mi zdi vsaj malo vredno probam na lastni koži .. vse kar deluje v smeri razstrupljanja je koristno

in seevda encimi kot je rekla Taja… teh ne pozabit

Romibran,

zavedaj se, da kljub vsem čajem, …. potrebuješ za razstrupitev in rehabilitacijo po zdravljenju seveda tudi ČAS. Jaz sem imela zadnjo kemo-imunoterapijo (z vsemi Kytrili, Medroli,….) 19.5.2005 in sem komaj v zadnjem mesecu fit. Prej pa sem bila vsa trda, boleči sklepi, zmatrana….

Filam se z močnimi dozami C vitamina + ostalimi antioksidanti od Twinlaba (imenuje se Imuno preotector), 1x tedensko hodim na B12 (hepavit) ampulco k splošni zdravnici, in jem Wobe mugos encime. In ko sem pred mesecem začela s temi tremi zadevami, sem bila še boga. Danes sem fit. Ne vem, mislim, da ni le v vitaminih in encimih stvar, ampak tudi v času , ki je pretekel. Oboje skupaj pa daje rezultate. Ne misli, da obstaja ne vem, kakšen zvarek, ki te bo čez noč spremenil v “starega” Romibrana.

Drži se, najdi si ustrezne dodatke za boljše počutje in daj si čas! Zato pa imamo bolniško še po zdravljenju, da se rehabilitiramo in normalno vrnemo v vsakdan.

Drži se!

Kristina Modic Ne-Hodgkinov limfom 2004/2005 http://monoblog.over.net/kristina/ http://krstina_modic.tuditi.delo.si/

ja dat si moraš res dosti časa, da prideš k sebi, čez noč to ne gre, zato ne hiti v službo. lahko pa iz naših zgodb vidiš, da smo vse v tem času ogromno naredile, da smo podprle telo pri okrevanju.kakšen dober bioenergetik, ki ni nujno drag npr. pri domančiču plačaš kot zmoreš, bi ti tudi zelo pomagal taja

Iskreno hvala za ravno prave odgovore, ki jih rabim. http://www.madware.si/zdravje/.Zmagali bomo.

Itak, da je zmaga neizbežna! 🙂

Kristina Modic Ne-Hodgkinov limfom 2004/2005 http://monoblog.over.net/kristina/ http://krstina_modic.tuditi.delo.si/

New Report

Close