Najdi forum

Zaradi hudih bolečin v križu obiskala Mogy center-dr.Kotov.Razočaranje na celi črti.Za dobrih pet min njegovega časa 40 eur.Zato da mi je povedal diagnozo ki jo že tko poznam.To je pa tudi vse kar je povedal.Deloval je naveličano In nejevoljno.Zelo redkobeseden,ko sem ga kaj vprašala je kar nekaj zamomljal.Razočaranje na celi črti.Na koncu je še pripomnil naj ponovno opravim MR čeprav sem imela izvid s seboj,ter Naj se vrnem.Resno????

Spoštovani gospa Marušič,

s precej visoko verjetnostjo predvidevam, da se za anonimnim vzdevkom skrivate vi. Pobrskal sem po svojem spominu in evidenčnih kartonih. Glede na to, da v mojo ordinacijo prihajajo številni ljudje, ki so v veliki večini z mojim delom izjemno zadovoljni, ni težko predvidevati o tem, za koga moj odnos ni bil zadovoljiv.
Več kot očitno je, da mojih strokovnih nasvetov ob samem pregledu niste razumeli.
Menim, da sem svoje delo ob prvem (in edinem) vašem obisku opravil korektno, predvsem glede tega, da sami niste zmogli sodelovati pri pregledu; kot se spomnim, ni uspel pregled v ležečem položaju niti na hrbtu niti na trebuhu. Prav tako ste bili negativno nastrojeni do vseh vrst zdravljenja, predvsem fizioterapevtske obravnave, ki ste jo opravili nazadnje. Na vaše kritike svojih kolegov iz javnega in zasebnega zdravstva seveda nisem reagiral in enako bi storil tudi danes.
Vaš izvid magnetne resonance iz leta 2017 je za postavitev natančne diagnoze in s tem možnosti nadaljnjega zdravljenja neuporaben in sicer do te mere, da na podlagi kliničnih znakov in simptomatike obstaja sum, da je prišlo do novih oziroma dodatnih sprememb, ki bi jih bilo smotrno preveriti.
Glede na to, da sem poleg kliničnega pregleda opravil tudi pregled vaših preteklih izvidov – MRI slik, ki ste jih prinesli na CD-ju, sem prepričan, da je sam pregled trajal vsaj 15-20 minut. Pri tem naj poudarim, da sama “minutaža” niti ni tako pomembna, kot je pomemben strokovni del samega zdravniškega dela. To, da sem vam potrdil že znano diagnozo, je zelo pozitivno, saj pomeni, da je le-ta znana in potrjuje mnenje predhodno obiskanih specialistov.
Toplo vam priporočam, da svoje zdravje zaupate strokovnjakom. Zagotavljam vam, da delo zdravnikov, četudi delujemo v sklopu zasebnega sektorja, poteka na najvišjem etičnem nivoju v odnosu do bolnika.
Hvala vam za vaš (četudi anonimen) dopis.
Srečno.

***** [b]Andrej Kotov, dr. med., spec. nevrolog spec. manualne medicine[/b] [b]Ordinacije manualne medicine MO-GY v Sloveniji:[/b] Ljubljana, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Denis Kupa, T: 02/470 24 13 Moravske Toplice, dr. Sergej Fedorov, T: 02/470 24 13 Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Aleksej FIlipov, T: 05/300 23 77 Koper: dr. Aleksej Filipov T: 05/300 23 77 [b]Brezplačna telefonska številka: 080 12 03[/b] [url]http://mo-gy.si/[/url] [url][email protected][/url] V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda.

New Report

Close