Najdi forum

Z fanfom se imava zelo rada a imava en velik problem. Imava zelo različne interese, on ima veselje do dela na kmetiji, jaz pa bi si rada ustvarila kariero in potovala po svetu.
Razmišljala sem že o tem da bi mu našla kakšno kmečko dekle, jaz pa zaživela po svoje.
Kja menite o vsem tem!

A se mogoče ktera javi!( To je mišljeno malo za šalo malo pa tudi za res)

zakaj pa misliš, da je to dvoje nezdružljivo? Tudi tisti, ki potujejo imajo nekje svoj dom. Tvoj bo pač kmetija, in on bo pač ostajal doma in delal, ti pa potovala bolj sama.
Ker pa sta oba še mlada, upoštevaj tudi možnost, da se bosta spremenila. V tem primeru je še bolj brezveze, delati iz tega problem. Povem primer, da boš laže razumela, kaj mislim: nekdo je prepričan, da bo po solato vedno hodil v trgovino, saj je zato študiral in je ambiciozen, in saj ne zna vrtnariti in sploh mu ni do tega, da bi imel najmanjši vrt. Partner uredi kljub temu majhen vrt, 4 mini gredice, in skupaj bolj za poskušino zasejeta nekaj redkvic, solato in čebulo. In kmalu ji reče, a veš, da že imaš redkvice? Ambiciozen, nevrtnarski tip gre na vrt, izkoplje redkvico, skoraj ne more verjet, da je res, in ima solzne oči od sreče. Povem ti, še sama ne veš, kakšna si.

Draga Nastja!

Hvala ti za tako lep nasvet. Jaz dobro vem pri čem sem. Če imata dva različne interese in cilje je težko shajati skupaj. Ko si sam še nekako gre ko pa pridejo otroci se pojavijo problemi.
Sem že živela z fantom na kmetiji, pa se ni najbolje odneslo. Jaz tu in tam rada primem za kako kmečko delo, da bi pa to opravljala iz dneva v dan mi pa ne diši najbolj.
Si mogoče ti tista????

ja, sem se razjokala ob prvi redkvici, ampak vrtnariti še zdaj ne znam. Sem zaposlena, moje zunanje življenje sestavljajo sprehodi s psom in 5 x na leto kaj posejem. Če imam čas in je istočasno lepo vreme ( to je zelo redko), pa tudi kaj grabim in plejem. Vendar nisem pravi primer, ker ne živim na kmetiji. Moja soseda ima kmetijo, zanjo skrbi mož sam, včasih mu pomagajo kakšni delavci – brezposelni sosedje, za hrano ali drva verjetno. Ona pa hodi v službo. Obdeluje samo svoj vrt in tudi otroci avtomatsko delajo , kadar je kaj takega, da lahko. V glavnem pa je delo tako samo za odrasle moške s traktorjem.
Če boš našla dobro službo, je jasno, da se boš s tem izognila delu doma. Ko pridejo otroci, bo problemov manj, ne več, ker takrat ne boš toliko potovala.
Sicer pa te ne pregovarjam. Zasleduj svojo kariero, on pa naj svojo, in skupaj bosta videla, koliko je to združljivo.

Na ta način najinega skupnega življenja kot si mi ga svetovala, ti bi se tudi jaz strinjala. Sva se že z fantom pogovarjala o tem, pa bi on rad eno tako, ki bi mu bila skos na voljo in bi tudi znala kaj narediti z traktorjem.
Jaz drugače tudi rada vrtnarim in obužujem naravo, vendar se trenutno bolj posvečam študiju in iskanju službe tako da mi za to zmankuje časa.
Imava pa tudi probleme z taščo saj tu in tam rada kaj spije in je takrat neznosna.

nisem dobila vtisa, da te tvoj fant res zelo ljubi. Če se pogovarjata, kakšno bi rad, to je za premislit. Bolj kot vse ostalo. LP

Drago nekmečko delke,
enostvano WALK A WAY!Nikoli ne bo boljše,on bo vedno želel žensko,ki bi delala na kmetiji,ti boš vedno sanjala Paris.Nikoli ne bo drugače,na žalost pri tej zadevi ne bo kompromisov.

New Report

Close