Najdi forum

Živjo!

Vem da je imela že marsikatera od vas isto izkušnjo in ste jo že prebrale toda nekomu se moram izpovedat.S fantom sva bila skupaj 5 let in pol, ko sem mu dala konec ker nisem videla več tistega čara preprosto ni bilo videti da ima zanimanje zame, kot da bi želel imeti mir pred mano in početi le druge stvari.Vedno ko sem mu to rekla mi je rekel da ni res da me ne ignorira da tako le jaz mislim in da me ima rad, ali pa je rekel da ni dovolj dober zame da me ne osrečuje.Toda nikoli pa ni poskušal kaj storiti da bi me prepričal v nasprotno da bi mi skušal preprečiti če hočem iti.Kako je to lahko mogoče če ke trdil da me ima rad in da me bo vedno imel ampak da se ne more vedno kregat da mu to ven gleda nič pa ni naredil zame.Ko sem šla mi ni rekel niti besede nič ni poskušal da bi me zaustavil in to me zelo boli.Ni mi jasno zakaj ja bil tak??Kako lahko reče da me ljubi če mu je vseeno če grem????

Prosim povejti mi”

Levinja,

le kdo bi razumel to ljubezen. Kar naenkrat pride in največkrat še hitreje odide in sploh ne vemo zakaj.
Mogoče bo tole bolj namenjeno vsem nam, ko enkrat dobimo to ljubezen, jo je potrebno negovati, kajti prehitro sebo zgodilo, da se bo odločila in šla.vsi bomo mislili, da je še vedno prisotna, ampak njej je bilo dolgčas in jo bomo težko dobili nazaj.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

In še dodajam:

kdor resnično ljubi, pusti oditi!

Lp, Tija

draga levinja!

ves, vcasih se ljudje laze naredimo, po domace povedano, neumne. laze je nic reci in nic narediti, kot pa se soociti z zadevo. najbrz se je njemu odvalil kamen od srca, ko si odsla. pa ne mislim nic slabega s tem. mogoce je res med vama minilo tisto, kar je bilo. najbrz te ima res rad, ampak rad ima tudi prijatelje, mamo, oceta, brate, sestre… rad ne pomeni ljubiti. razdalja je velika. mogoce enostavno ni zmogel pogovora in njabrz je ze dolgo vedel, da ne bo trajalo. zal si morala biti ti tista, ki je zacela konec in ga izvedla.

toliko…

pa upam, da bo tvoj srcek kmalu utripal brez uklescenosti v tesnoben obcutek

Jest tudi pustim moji deklci, da gre, ce to hoce naredit. Spostujem njeno odlocitev in je ne zadrzujem, ceprav bi bilo vcasih lazje rect naj ostane.

Pa ji ne recem. Ce hoce, naj gre.

….no ja, js se pa ne strinjam glih s tem, da kr pustiš. daa gre….mislim, da če do nekoga čutiš nekaj več , potem v trenutkih , ki so lahko odločilni, narediš marsikaj, kar si drugače sploh ne misliš. da bi….mislim, da če res ljubiš in imaš nekoga iskreno rad , se zanjega boriš…da si tiho in pustiš, da oddide…ne, to ni prava ljubezen……poskušaš in poskušaš in samo upaš, da te ima na drugi strani oseba tudi rada in se bo vrnila…milsim, da moraš poskusit vse variante…seveda, če ga ljubiš in imaš rad…to, da si ga pustol oditi, ker si ga ljubil,,, to je samo izgovor…v takih trenutkih pa štejejo dejanja…–pa ne mislim, da se bo potem druga oseba kar čez nočp vrniola..s tem, ko ji poveš, se potrudiš, da pride nazaj, ji podzavestno sporočaš, kakšne so tvoje želje, in cilji….počasi , ko začne potem premlevat ..bo, če te ljubi , prišel nazaj…samo biti tiho in nič narediti pomeni vse druga kot kaj dobrega…..—-razen, če ga nisi že tako razjezila, ne vem , mogoče s kakim cinizmom, da se mu ne da več—-…..če te ma res rad, potem kljub temu da ni rekel takoj, bo rekel čez , mogoče kak mesec ali dva….tri….—drugače pa še vseeno mislim, da je najslabše ostati tiho….

zanima me kako je sedaj kaj s teboj? si ga prebolela ali se je vrnil?

povej malo…me zanimajo izkušnje tistih ki so v podobni situaciji kot jaz

Čisto preprosto, ne čuti ničesar več do tebe sliši se zelo grobo ampak tko je…..verjetno bi se te rad rešu na lep način.
Verjemi da se mu je kamen odvalil od srca ko si odšla.

Vem da so tole hude besede sorry , to je moje mnenje, vsaj iz izkušenj…….

Sicer je pa nas samskih fejst fantov še na pretek, tko da kar veselo naprej v lov…..SREČNO……..

Lp, Uroš

New Report

Close