Najdi forum

ima punco, ona živi pri njemu, skupaj sta dve leti. on pravi, da zveza ni idealna. ko sem mu povedala, da mi je všeč, je rekel, da si me želi samo fizično. pol leta sva si dopisavala, pred kratkim pa sva se zmenila in spala skupaj. kmalu zatem se je zgodilo drugič. ni bilo hladno, bil je poln komplimentov, rekel mi je, da sem mu femme fatale!
tudi ko se vidiva zunaj, se mu oči svetijo in samo hvali me. glade na to, da ni poročen in nima otrok, me zanima, ali premišljuje o tem, da se ima z mano bolje kot z njo? pred kratkim mi je rekel, da me bo kmalu kam povabil. je mislil s tem na posteljo, ali bi šel z mano na primer na večerjo? zanima me, ali naj se trudim in mu pokažem, da se ima z mano lahko bolje kot z njo, ali je to brezupno. sigurno mu doma ni lepo, če išče mojo bližino. pomagajte mi, toliko premišljujem o tem, da ne vem več, kaj naj storim. stara sem 25 let.

Pika,

vprašaj se, zakaj je še vedno pri njej, če ni ljubezni.

Kot drugo, kako bo, če bo prišel k tebi?
primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Hm, precej zapletena zgodba! Kolko je pa on star?
Ne vem, če ni srečen kaj pa dela z njo, zakaj jo pa noče zapustit?

Ti glede teh stvari sploh kaj pove…..vsaka ti pa čast, da se sploh spustiš v to zvezo, pa če tud ti rata ga odpeljat k sebi, se nikoli ne vprašaš, da to lahko stori nekega dne tudi tebi!?
Pa velik sreče

nova
Uredništvo priporoča

Men se zdi, da on ni pripravljen na resno zvezo in beži od svoje punce…
…in kdor vara enkrat ni rečeno, da ne bo tudi drugič.

Jaz bi vsakega moškega/fanta, za katerega bi vedela da je v zvezi (poročen ali ne) in ne na dolžino razmerja pustila pri miru, ker če ne moreš dobiti samskega, poštenega in zvestega, potem je pa nekaj narobe s teboj!

LP

Men se zdi, da on ni pripravljen na resno zvezo in beži od svoje punce…
…in kdor vara enkrat ni rečeno, da ne bo tudi drugič.

Jaz bi vsakega moškega/fanta, za katerega bi vedela da je v zvezi (poročen ali ne) in ne na dolžino razmerja pustila pri miru, ker če ne moreš dobiti samskega, poštenega in zvestega, potem je pa nekaj narobe s teboj!

LP

Tle nimaš kej bit razdvojena. Mislim, da je bolje, da mu greš s poti. Tale je tak, da se obesi na prvo ***** takoj, ko ma doma malo težav. Taki tipi niso sposobni normalnega ljubezenskega odnosa.
Ko bosta stanovala skupaj vidva, bo delal isto…. Našel si bo tretjo femme fatale.
Tako da – bejži kar te noge nesejo.

jaz mislim, da išče malo popestritve v svojem pustem življenju, ali po domače sexs, doma mu je dobro, manjka mu samo malo drugačnosti. In ti si to!! Malo še poizkusi z njik, potem se odloči in ga direktno vprašaj, kaj od tebe pričakuje?

Zveni skoraj bolj, kot da s tabo kompenzira, kar mu sicer v zvezi manjka, hkrati pa nima dovolj jajc, oziroma mu je v sedanji zvezi dovolj varno in udobno, da ni pripravljen iti naprej.

Če sta že začela skozi posteljo in ti je to tudi jasno povedal, potem ne pričakuj čudežev in kako se bo čez noč vse naenkrat spremenilo, kako bo spregledal, in kako bosta skupaj do konca vajinih dni.
Možno je sicer, da se bo resnično zaljubil vate… vprašanje pa je, ali mu bo to dovolj, da zapusti dvojno življenje. In ne pozabi, da kljub vsej emancipaciji & co. moški bistveno bolj ločimo sex in čustva, kot ženske (razen nekaterih visoko preračunljivih izjem).
Tvoja izbira je, ali prevzameš nase tveganje, da boš močno razočarana, če upaš na kaj več, kot prijetno gimnastiko.

Srečno!

če ti je rekeu da ga privlačiš le fizično.. potem kaj več ne moreš pričakovati.. sploh če še vedno ostaja pri svoji punci. če bi mu bila ti toliko boljša bi vrjetno ostal pri tebi..ne pa da se vrača h nej. pri tebi najde le tist kar mu v zvezi manjka…ali res hočeš le to? ali res hočeš bit le dodatek za popestritev negovega življenja… mislm da si zaslužš veliko več!

Očitno je, da te ima samo za seks. Za vse ostalo ima punco doma, h kateri se vsak dan vrača in se z njo zbuja. S tabo se ne namerava, bodi prepričana v to. Če bi mu bilo kaj do tebe, če bi se zaljubil vate, bi njo pustil takoj. To, da nima idealnega razmerja verjamem, ker ga nima nihče. Sigurno pa se nima slabo z njo, drugače ne bi vztrajal, glede na to, da nimata otrok in nista poročena. Samo malo popestritve mu manjka in ti mu prideš prav. Sigurna sem da je tako. Če hočeš biti vedno na drugem mestu, vse vikende preživet sama, vse praznike, rojstni dan, novo leto itd., potem ostani v takem razmerju. Drugače pa pusti fanta na miru, ker je zaseden in si poišči drugega, ki je prost. Takih ne manjka. Na koncu boš ugotovila, da škodiš najbolj sebi. On se te bo naveličal, si poiskal drugo zabavo, ti boš pa zaljubljena v njega (si že kot vidim) in boš povlekla takratko. Brez zamere.

Moje mnenje:

Če bi mu bilo res do tebe, bi pustil punco in bil s tabo. Ni poročen, nima otrok, nobene obveznosti, zato bi, če bi hotel prekinil zvezo s punco.
Predlagam ti, da se pogovoriš z njim in mu rečeš, naj se odloči za eno; ali zate ali pa za njo.
Nima smisla nadaljevati take zveze, ker nimaš nobene prihodnosti z njim, zmeraj boš le druga.

Srečno

Po moje mu v sedanji zvezi ni sile, samo babjek je. Eni so pač taki, veš.

1. Tudi če se ma pri tebi bolje, je on še vedno pri njej, tebe ima žal samo za….
2. Ok, pa recimo, da gre k tebo in njo pusti, kako bi ti živela z njim, te nebi blo strah in bi razmišljala o tem da se tebi lahko to zgodi kar se je njej…
3. Ti je všeč da si na 2 mestu, meni nebi blo!!!
4. Lahko ti govori, lepe besede, te pelje v kino v restavracijo, pa ti misliš da je to res prava ljubezen, če ma doma še eno…
5. Ne pusti se tok poniževat, razen če je tebi tud sam do sexa, ker če boš pa čutila do njega kaj več, pa raje pojdi stran, ker te bo lahko preveč bolelo!!!

Želim tio veliko sreče!!!

Kia je napisala točno tako kot tudi jaz mislim. Dodala bi samo še to, da po mojih izkušnjah, bo tudi tebe varal. Taki tipi takoj ko doma nekaj zaškripa iščejo rešitve drugje, namesto da bi provali rešit težave, ki jih imajo s svojo punco.

Ne razumem te kaj bi rada vedela. Zavestno si se spustila vrazmerje, veš,da ima punco si pač takšen tip človeka ki mu je to vseeno. Mislim, da je problem v tebi če se spustiš v razmerje z nekom ki je že vezan. Če je to to kar pričakuješ od življenja potem uživaj in ničesar ne sprašuj.

Sicer pa je bil fant vsaj toliko odkrit, da ti je to povedal, nobena veza pa ni vedno idealna.

Tudi jaz sem enkrat imela razmerje z vezanim, celo poročenim. Vendar sem po dveh mesecih videla, da to ne pelje nikakor. Seveda mi je pihal na dušo, kupil marsikaj, vabil tja in tja – na nek način je bilo zelo lepo … a vedno sem bila le druga. Na to pa nisem pristala. Predvsem zato, ker ni bilo pošteno od njega, da je iskal razmerje le za popestritev sexa (čeprav je govoril drugače, sem ga prebrala med “vrsticami”). Predvsem ko sem izvedela, da jih je bilo kar nekaj pred mano. Postavila sem se v vlogo te žene in v to, da bi tudi meni lahko nekoč naredil isto. Vedno pravim, da so tri vrste ljudi, ki varajo:
– takšni kot je bil on (ki to počnejo, če se le prikaže pravi “plen” – to pa so ženske za takšne moške, predvsem za njihov ego)
– nekaterim se zgodi to le enkrat (nenamerno, ne iskoč)
– drugim pa zato, ker so nesrečni v odnosu in dejansko želijo spoznati nekoga drugega.
Se vprašaš, kam spada tvoj moški? Ni treba veliko premišljevati, a? Razumem, da ti je lepo, da si se mogoče zaljubila, toda če si “zdravo” dekle, te taka veza ne more izpopolnjevati.
Pa še to: gledala sem kako se je prijateljica zapletla s poročenim moških in vse ceramonije, ki spadajo zdraven. Čeprav je tisti poročeni moški odšel od svoje žene, se je eno leto dogajal pekel v pravem pomenu besede.
Tvoj sicer ni poročen, pa vseeno … Torej tvoj novi “dečko” lahko s tako preživi veliko časa, kupi ti marsikaj (tudi prstan) to pa NI razlog, da bo zapustil svoje dekle in ostal s tabo. Vem, da boš reagirala kot sama misliš, da je prav, vendar ti želim pravo odločitev in srečno!

Še moje mnenje iz lastnih izkušenj: tudi jaz sem imela in imam vezo z moškim, ki je imel resno punco pred mano 12 let. Sicer nista živela skupaj, sta pa imela svoje stanovanje kjer sta preživljala vse vikende, veliko potovala,… najina zveza se je začela iz zelo dobtega prijateljstva- najina takratna partnerja se nista poznala, midva sva obstajala solo v ločenih okoljih. Veliko sva se pogovarjala o najinih vezah in ostalih problemih. Skratka iz tesnega prijateljstva sva prišla v zaljubljenost, šele kasneje sva spala skupaj. Jaz sem končala svoje razmerje, ker sem se počutila nepoštena in živela sama. On razmerja ni mogel končat, njegova mu je vse odpustila in mu bila vdana. Zato sem jaz prekinila stike z njim in zaživela svoje življenje. Tega ni prenesel in po temeljitem premisleku se je odločil: pustil zdaj bivšo in ostal z mano. Eno leto kalvarij, vtikanja bivše, njegove slabe vesti, bežanja pred realnostjo in samih prepirov je bilo dovolj, naslednji dve leti sva vezo utrdila, se poročila in zdaj pričakujeva otroka. Hočem ti povedat, da je veza z vezanim moškim zelo komplicirana in boleča, da ni enostavno pustiti parnerja in oditi, ker ti tudi on tega včasih ne dopušča. Pogovarjaj se z njim in sama presodi ali se splača čakati. Bolečine so pa res hude dokler se stvari ne uredijo.

Tudi jaz imam tako razmerje,traja dobrih 9 mesecev.On ima punco,jaz imam fanta,ki sem ga vmes že pustila in potem znova začela z njim.Vedela sem da se ne smem navezati na svojega ljubimca pa sem se vseeno.Želim si marsikaj več kot samo seks z njim,a v sebi vem,da zaradi mene ne bo pustil svoje punce.Zato uživam dokler bo trajalo,dokler se me ne bo naveličal.Ti pa razčisti sama pri sebi kaj si želiš.Jaz vem da se svojemu ljubimcu ne mislim odpovedati,ker z njim neskončno uživam in skupaj doživljava nepozabne seksualne trenutke.Morda pa kdaj…upanje ostaja…

New Report

Close