Najdi forum

RANDES VOUS S SAŠOTOM

:))))))))))))))))))))))))))))))

Vidiš, ravno to sem mislila. Meni je žal, da drugače ne gre. Sva probali na lepo, pa nežno in moledovaje, pa ni šlo, zato pa zdaj kot si rekla, joj mene bo pobral od smeha.

Je že prepozno !

Andrejka, ti imaš pa sigurno kak mafijaški avto, Sopranovi varianta, ali mogoče PT Cruiser, da je placa za take reči…

Allora , dobro , zdaj ko je odlocitev padla , ti samo reci , kdo bo prvi !

Ej, sta pa navalile ko mutav na telefon.

Ni to , je pa res karavan , tako da ….

Enkrat je treba zacet , cim prej tem boljse !
Leta tecejo !

Ej, kje si to slišala? sem crknu od smeha, ha, ha, ha…:))))))))))))

Ma smo zreli kot tepke, a,
se ne bi izgubili na pokošenem!

Moram nujno klicat Gabrijela.
Par dni nazaj je revež razbil avto, pa ima glavo celo v bučah, zdej pa sploh še ne ve, kaj ga čaka.

Ti , res ni zraslo na mojem zeljniku. Je pa tole rekel en mali sine nasih prijateljev , ki ga ze dolgo nismo videli , pa smo mu rekli :”Ma si ti zrasel !” On pa :”Ja , leta tecejo !”
Tako.

Alo, pridite na to stran, tam je gužva.

Zdajle, popoldan bom naredila plan in ti ga jutri zgodaj zjutraj, pred meglo, objasnim veš Andrejka?
Načrt bo drzen, prekanjen in pretentan, samo po najine uniforme še stopim (take, ko jih ima ang. SAS ), da naju glih takoj ne prepoznajo.
Drži se !

Lp, Jana

Stara fora.

Dobro jutro Jana !
Obozujem uniforme !
Drzi se tudi ti !
LP A.

Vem.
Res je , vcasih je boljse bit tiho !
LP A.

Naka, kaj neki boš tiho? Pa pusti, vsak ima kdaj slab dan ;)) Ti kar še kaj povej, men je bla ful dobra, sem se od srca nasmejal…..me je spomnil na mojega mlajšega, pa njegove izjave ;))) Andrejka, ti kar še kakšno…stresi 😉

Lep dan, pa nič puščanja 😉

Jani

Tudi tebi Andrejka, eno lepo, sončno ( tu pada kot iz škafa), jutro.

Lp, Jana

Dobro jutro Janci !
Mi je ze vceraj Miskolin malo pristrigel peruti , res ne gre , da bi clovek gobcal tja v tri dni , saj vidis , ti meni eno , jaz tebi nazaj dve , pa gre stvar v prek meja.Saj se res rada hecam , vendar kaze , da vsem ne ustreza.Najbrz bi morali biti v srednjih letih resnejsi , predvsem pa bog nedaj provokacije na temo seks z zenske strani – to je vendar tema , rezervirana za moske 😉
Torej – ilegala 🙂
LP A.

Ma pusti, pusti…Poglej našo Maričko…. Jo kar razganja…. Ej, pa ne ilegale, prosim te… Ma pusti tiste, ki ti strižejo perutničke… Kdor molči, devetim odgovori, remember?

LP Jani

Resni, pa ne bomo Andrejka. Potem bodo pa ta mladi rekli, kako smo ” zadrgnjeni “
Kar veselo s šalo naprej, mene bi pobral, če se ne bi hecala !

Lp, Jana

Ps: meni tudi vrni pol sončka nazaj, tu dežuje.

New Report

Close