Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Rak dojke

Rak dojke

Pozdravljeni!

Tudi jaz sem ena izmed mnogih, ki sem se zdravila zaradi raka dojk. Maja lani sem zaključila z zdravljenjem. Decembra pa sem si na operirani dojki spet zatipala bulico. Prejšnji teden sem šla zaradi tega na pregled k onkologu, ki pa pravi, da je to aterom in ni nič narobe. Opravil ni nobenih dodatnih preiskav. Res, da je bulica zelo majhna, vendar sem vseeno prestrašena. Kaj naj naredim? Ali naj grem nazaj in zahtevam kakšne preiskave? Ali bi lahko že z UZ ugotovili za kakšno tvorbo gre? Mislim, da mamografija ne bi pomagala, saj že prvič zaradi let (33) ta preiskava ni pokazala “raka”. Res bi rada rešila to zadevo, saj me zelo skrbi.

LP, Laurina

Smem vprašat,kako so ti pa prvič ugotovili,da imaš raka?A z uz?Takrat si imela večjo bulo?
Želim ti,da je vse vredu.
Lp!

Tudi prvič sem sama odkrila bulo, da pa je rakasta so odkrili z biopsijo.
LP

Sprašujem,ker sem si tudi jaz nekaj zatipala,pa niso na mamografiji nič odkrili,na uz pa majhno cisto 3×1 mm,za tisto zatrdlino pa je rekel da je vozlič in da ni nevaren.Torej so pri tebi na uz videli tumor,da so naredili biopsijo?Drugače je verjetno ne bi.Eh malo zmedeno pišem vse skupaj ,ker sem kar zbegana.
Lp!

Pri meni so najprej naredili biopsijo, ker se je zdravnici zdela zatrdlina “sumljiva”. Ta pregled pa je pokazal, da je tkivo rakasto. Šele kasneje sem opravila mamografijo, kjer se pa sploh ni nič videlo. Verjetno so pri tebi že z UZ ugotovili, da ni nič hudega.

LP

New Report

Close