Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje rahlo vidna črtica na testu

rahlo vidna črtica na testu

S fantom se trudiva, da bi nama uspelo “narediti” otroka…no šele drugi mesec poskušama.
V zadnjih štirih mesecih sem imela menstruacijo na 29. ali 30. dan, danes pa je že 32. dan pa ni bilo še nič, pa sem naredila test s trakom za ugotavljanje nosečnosti, ki je prav tako zanesljiv kot testi.

Uporabila sem dva testna traka in na obeh se je poleg kontrolne črte pojavila rahlo vidna še druga črta. Na enem od navodil piše, da je možnost da se druga črta vidi manj in je to nosečnost.
Ne vem kaj naj si mislim, naj se veselim ali naj čez nekaj časa spet ponovim test, če ne bom v tem času dobila menstruacije.

Je imela že katera podobne probleme?? Pomagajte, svetujte….

Milsim, da bi to lahko bila nosečnost a za sigurno raje počakaj še kak dan in ponovno naredi test. Midva sva si tudi zelo želela otročka in po dveh mesecih nama je ratalo. Moj prvi test je imel tudi bolj blago črtico, zato sem naslednji dan naredila še enega in je bilo isto, tko da sem bila prepričana, da sem noseča. In tako je…sedaj sem v 26.tednu:) Želim ti, da vama je uspelo pa veliko sreče.

Čestitke, črtica je ali je pa ni! Tako da… dobrodošla med nami!

Poldka

nova
Uredništvo priporoča

Danes (dva dni po zadnjem opravljenem testu) sem naredila še en test, tokrat s testom Clearblue in na okencu se je pokazal plus, kar pomeni da sem noseča.
Upam,da bo vse vredu…
Jutri pokličem ginekologinjo in se naročim za pregled…

super. čestitam.

www.spela.mojforum.si

Ja, ja, tako je bilo pri nas :-)))))

Dvakrat komaj vidna črtica, zdaj pa štručka v naročju :-)))))

Čestitam!!

Zdravo!

Rahlo sem zaskrbljena, saj imam isti problem kot jesy1.
Včeraj sem naredila test s Clearblue, sicer se je pokazal + vendar je tako slabo viden bil…
Danes sem ponovila s CheckIt in zopet je bila druga črtica rahlo vidna – drugače pa vseeno še nisem prepričana. Bomo še poskusili.

Lp, rose

Črtica je črtica, tudi če je slabše vidna!Ponovi test čez nekaj dni, ko bo hormona več in tudi črticabo močnejša, zagotovo!Čestitam!

lp
škratek

testi za ugotavljanje nosečnosti so zelo občutljivi na prisotnost hormona ßHCG v urino in, če se pokaže črtica je to to! 🙂 navdno prej pokažejo negativen rezultat kot pozitiven…tako da, kadar je vidna še druga črtica…pa tudi če je slabše vidna je nosečnost tukaj :)))
čestitke vsem!!! 🙂

Ojla!
Se popolnoma strinjam s Škratkom2 in Timo.
Tudi če je črtica samo rahlo vidna, to pomeni, da si noseča, samo telo na začetku nosečnosti izloča manj hormona, kot ga po nekaj dnevih oz. tednih. Če ti pokaže + je to sigurno nosečnost.
V primeru, da ti pokaže – pa kjub temu nimaš menstruacije pa lahko sklepaš, da ti telo še ne izloča dovolj hormona in počakaš še kakšen dan, da test ponoviš.
Čestitam Rose1.

LP Klara

Zdravo!

Hvala lepa za spodbudo in podporo. Res je, da je test zelo občutljiv, vendar sem bila raje previdna.
V petek sem naredila še en test s Clearblue in se je jasno pokazal +.

Veliko sreče vsem

Čestitam še enkrat, pa lepo nosečnost ti želim

škratek

živjo vsem. Tudi midva s partnerjem se trudiva imeti še enega otroka, vendar so do sedaj bili testi negativni in le z 1 črtico. Sedaj mi menstruacija zamuja 5 dni in sem zato naredila še en test vendar je druga črtica komaj vidna. Pri prvemu otroku nisem imela nikakršnih težav in sem takoj zanosila,sedaj pa nevem kaj je. kaj mi svetujete in kateri test naj si kupim ter kdaj naj ga ponovim?
Lp vsem

Sej ni važno kateri test je, mislim da so vsi vredu. Ponovi čez kakšen dan. Si delala zjutraj test?

Pozdravljene.
Včeraj zjutraj sem naredila test in pokazal je nosečnost (2 črtici). Nato sem popoldne test ponovila in pokazal je le eno črtico.
Kaj naj si mislim?

Tanaja29

Zjutraj je v urinu večja prisotnost hormona kot popoldne oz. zvečer, če počakaš še kakšen dan se bo raven hormona toliko zvišala, da ti bo tudi zvečer test pokazal pozitivno. Drugače je pa zjutraj pravi čas za test. Čestitam noseča si!

Tany

Hvala 🙂

Zjutraj naredim ponovni test.

lp

Tanaja29

Kako je, je test pokazal pozitivno? Pri meni je dons zjutraj. Sporoči.

LP

Tany.
Najbrž ti je zjutraj test pokazal pozitivno – čestitke!!!
Meni je pokazal negativno. Čudno. Kajti skozi dan je prisotna slabost, bolijo me jajčniki… Imaš tudi ti kakšne znake nosečnosti?
Ne vem, ali naj naredim še krvni test. Se pravi, pred dnevoma mi je zjutraj test pokazal +, nato popoldne -, in danes zjutraj zopet -. Misliš, da je kakšna verjetnost, da sem noseča? Jaz imam vedno manj upanja.
LP.

Tanaja29,

jst drugega kot to da sm bila utrujena in da mi je menstruacija zaostajala nekje 5 dni nism občutila. Je pa res da nimam čist redne menstruacije, tko da sm bolj kot ne na blef naredila test. Sm pa imela prejšni teden vse občutke kot da bom dobila menstruacijo, bolečine v jajčnikih, prsi so me bolele,.. Kdaj bi morala dobiti menstruacijo? Res hecno, da prvo pozitivno pol pa ne. Vseeno čez kakšen dan ponovi, če pa spet ne, pa pojdi k zdravniku in ti naj naredijo test. Držim pesti da ti uspe. Je prvič, ali imaš že otročka?
LP

New Report

Close