Rada bi ga razumela
Prosim za vase mnenje. Ze 6 let imam zvezo s porocenim moskim, ki ima druzino in je na svoje otroke zelo navezan. Pred kratkim sva se spet pogovarjala, povedal mi je, kot ze nekajkrat prej, da ima svojo zeno rad, da mu je z njo lepo in da se ne namerava lociti. Vem, da spita skupaj, do nje je skrben in pozoren in ji poskusa ustreci v vsem.
Midva se med tednom vidiva vsak dan, dvakrat ali trikrat tedensko ukradeva kaksno urco zase, vsakih nekaj tednov tudi malo vec. Veliko se pogovarjava, se smejeva, lepo nama je skupaj, tudi spolnost je cudovita, strastna in za oba osrecujoca. Vsak trenutek, ko je z mano, ze vsa ta leta, je do mene izredno nezen, skrben, pozoren, ljubec, zelje in misli mi bere iz oci. Tudi v casu, ko se ne vidiva, sva v stiku po telefonu in sms, z nestetimi drobnimi pozornostmi mi tudi takrat pokaze, da misli name. Vse mu lahko povem in povsem mu zaupam.
Vem, da zame ta zveza nima prihodnosti, ker ne bo nikoli samo moj. Vem tudi, da ce bi me imel ZARES rad, bi zelel ziveti z mano in bi to tudi uresnicil. Moje vprasanje za vas se nanasa na nekaj drugega: kako je mogoce, da je po tako dolgem casu do mene se vedno tako dober, ce to ni ljubezen ? Zgolj zato, ker sva skupaj le obcasno? Bila sem porocena, pa od svojega bivsega moza v 10 letih zakona nisem obcutila toliko neznosti, ljubezni in pozornosti, kot je zdaj v teh kratkih uricah z njim. Razume me, me poslusa, zanimajo ga moji obcutki, moje misli, se nikoli, niti enkrat samkrat, ni bil do mene nestrpen, neprijazen, odsoten… Ali ima lahko moski rad dve zenski hkrati (mislim na ljubezen, ne na spolno zeljo)? Predvsem to bi rada razumela. Tudi o tem sva se pogovarjala, pa mi ne zna pojasniti. Morda mi lahko vi ? Hvala.
Vaš partner ima pravzaprav dve ženi. Če ste vi z njim zadovoljni in prav tako njegova žena je vse v redu. Moje mnenje je, da resnična ljubezen izključuje tretjega, da smo lahko res predani in intimni, tudi v čustvenem smislu, le z eno osebo v nekem časovnem obdobju. Kljub vsemu sta s partnerjem fizično skupaj relativno malo časa. Takrat ste zadovoljni z njegovim vedenjem do vas, napisali ste vse zelo pohvalno. Vprašanje pa je, kako bi bilo, če bi živela skupaj in skupaj doživljala tudi najbolj banalne vsakodnevne situacije. Vaš partner je pač pozoren in dober ljubimec, kar pa je veliko lažje, kot biti vsak dan in vsako uro dober in ljubeč mož. Ker ga obe, vi in njegova žena sprejemata, ima vedno možnost, da je tam, kjer mu trenutno bolj ugaja
Alenka B
To je clovek, ki ima rad le samega sebe. Ne ljubi ne tebe, ne zene. Udobno mu je z vama, vidve pa hvalezni za vsako drobtinico. In to je vse, kar je za razumeti.
Punca, stran od takega.
Moj mail:[email protected]
Ona… tvoja zveza traja že šest let in najbrž iz točke kjer sta se ne bo nikoli premaknila…..
Ne vem kaj od življenja pričakuješ ti, na tvojem mestu se nebi poglabljala vanj, ampak vase….. Kaj si želiš ti …. kaj pričakuješ od življenja ti…. ali te zveza v triu popolno osrečuje……. Ko boš razčistila z seboj začni zapirati vrata skozi katera več nočeš hoditi. Po šestih letih življenja ljubice bo najbrž težko…. vendar pomisli kako se bo odvijalo tvoje življenje skozi desetletja če ne boš nič naredila zase…. Ustvari si življenje ki ga želiš, zasadi svoje drevo življenja, ki ga boš lahko negovala vsak dan štiriindvajset ur na dan in bo samo tvoje ….. ne pobiraj gnilih jabolk ki padajo iz sosednjega drevesa….. dobra so samo za žganje, ki pa samo po sebi ni dobro.
Najbrž si še dovolj mlada da si lahko pogrneš tla pred sabo z preprogo in pogumno stopiš v novo lepo neznano dogodivščino z odprtimi očmi in srcem ter razprtimi rokami osebi ki te bo vredna nasproti….
Srečno…
Ta tvoj ljubimec se ima od vas treh še najbolje.
Povedal ti je, da ima ženo rad, da ne boš kaj preveč pričakovala in mu delala težav. Tebe ima za popestritev v rutinskem zakonskem življenju. Kaj imaš pa ti? Ti pobiraš drobtinice. Z ženo gre na dopust, z njo je za Novo leto, vikendi…Mislim, da ga preveč idealiziraš, saj ga poznaš le kot ljubimca.
Jasno je, da se pri tebi potrudi maksimalno, saj občasno verjetno niti ni težko. Snemi si rožnata očala, stopi na realna tla in boš videla, kdo v tem trikotniku najbolj uživa.