Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost punce z Primorske na GK LJ – potni stroški-povračilo

punce z Primorske na GK LJ – potni stroški-povračilo

Zdravo!

Sem iz Primorske in mi je najbližji center za OBMP Postojna, danes sem preverila na tel. št. v ZC Dravlje, kje opravljajo vpis v postopek in UZ, so mi rekli da vse v LJ, v ZC Dravlje, le punkcije in ET-je v Bolnišnici Postojna. Sicer sem to že vedela, sem hotela samo še ta zadnjo informacijo.

Torej sama sem na GK LJ-zamrznjenčki v naravnem cilkusu, in sem dala ta zadnjič povračilo za potne str. meseca februarja 2015 na ZZZS, OE Koper, ločeno za UZ, vpis v postopek za kraj Ljubljana, ter ločeno za ETZ do Postojne.

Moja osebna zdr. mi je vedno napisala ločena popirja za povračilo potnih str. do Postojne in do Ljubljane. Do marca 2015, ko sem dobila obračun ni bil problem na ZZZS, OE Koper.

Zdaj pa sem dala vlogo isto ker sem bila konec marca 2015 na ETZ na ZZZS, OE Koper in so mi potrdili za vse UZ (bila sem v LJ. na UZ+kri 6 dni zaporedoma) samo do Postojne. Potem je moja osebna zdr. klicala tja te nadzorne zdr. in baje da so rekli, da so imeli v kratkem sestanek in da so se odločili, da za našo regijo vse faze postopkov povrnejo potne str. samo do Postojne, čeprav tega tam ne delajo (UZ, vpis, kri).

Kaj je že kaka kaj zasledila, da ji niso prav obračunali oz. je bila razlika od zadnjih obračunov?

Kako se lahko tako ”interno” oni odločijo, je kateri kaj znano?

Hvala in srečno.

New Report

Close