Najdi forum

Pozdrav!
Imam vprašanje glede jemanja KT. Zdaj sem bila bolna skoraj 14 dni, nisem šla iz hiše, jemala sem KT iz zadnje škatlice. H ginekologinji sem šla po nov recept danes, ko bi mogla vzet 1. tableto, pa je bil na vratih listek, da je zaradi nujnih opravkov odsotna.
Jem KT Harmonet, ki jih nima nobena moja prijateljica.
Kaj naj naredim? Naj vzamem Stediril, ki jih imam možnost in naj nadaljujem potem, ko dobim svoje, z mojimi? Kaj svetujete?
Hvala!

to bi najbolje povedal strokovnjak, vendar je trenutno stanko na zasluženem dopustu.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Hojla,
mislim, da bi lahko šla iskat tabletke kar v lekarno, pa jim razloži problem. Boš pa recept naknadno prinesla, ko bo tvoja zdravnica že nazaj! Mislim, da ne bo problemov, moja frendica je to že večkrat naredila.
Drugič pa raje kak teden ali dva pred koncem tabletk pojdi po nov recept!

pOZDRAVLJENA.
Pokliči ali obišči najbližjo ginekološko ambulanto. V vsakem primeru ti bodo dali ustrezna navodila.

LP, Nataša

Tudi osebni zdravnik ti lahko napiše recept, če tvoj ginekolog ni dostopen.
ina

New Report

Close