Punca noče seksat

S punco sva skupaj skoraj eno leto in ona je še nedolžna(jaz nisem več). Na začetku najine zveze sva se seveda pogovarjala o tem in mi je rekla da bova ko bo stara 18. Nisva. Potem mi reče da bova čez kak mesec. Nisva. Potem da bova ko bo konec šole (ona je 18, jaz 21). Zanima me kaj bi naj ta vzorec pomenil? Vprašal sem jo zakaj še nebi in je rekla da jo je malo strah in da hoče da je prvič neki posebnega. Drug drugega zadovoljujeva dokaj redno, čeprav zadnji mesec ne tolko, ker pravi da ma tako obdobje. Nočem več silit v njo, ampak vseeno hočem vedet kaj bi lahko to njeno prestavljanje pomenilo? Meni seks ni vse, mi je pa veliko. Mam jo rad in nočem da se to konča zarad tega, po drugi strani me pa teži ker še noče, jaz pa bi…Danes ko sva se spet pogovarjala o tem mi je rekla da če jo imam rad bom počakal. Drugače sem ji zvest in nikol nisem pomislo da bi jo prevaral. Zanima me kaj lahko nardim? Najbolj me zanima kak se zares dogaja z njo? Mi laže ali kaj prikriva?

Hvala za odgovore!

Hmm moja razlaga je,da ona skozi prestavlja ker je še devica-ker ko enkrat zgubiš devičnost ti je nihče ne povrne. Pa mogoče jo je strah, ker nima še izkušnje v postelji pa se boji da bi te razočarala…

Sicer pa ne skrbi, prej ali slej bo akcija 😉

Pusti ji čas… Bo že prišel trenutek.

Živjo,

lahko da je tudi (še) “tradicionalen tip ženske” – spolnost po poroki.

Pogojevanje spolnosti z neskončno ljubeznijo do partnerja je pa lahko tudi neka oblika (čustvenega) izsiljevanja. Lahko igraš to igrico in se preprosto (recimo) ti sam samozadovoljuješ (spolna vzdržnost pri tebi najbrž ne pride v poštev), nje se pa ne pritakneš, četudi bi te prosila. Lahko ji isto frcneš nazaj kot je ona tebi, (lahko se tudi) zgovoriš, da danes se pa ne bi rad “umazal”, kdaj drugič, ipd. 😀
Ker če vidva drug drugega zadovoljujeta (prsti, spolne igračke, itn.) in če oba doživita orgazem, potem ona res ne čuti potrebe, da bi dejansko izpeljala prav dejanski seks s teboj (in tako izgubila nedolžnost). Če bi bila pa prikrajšana za te “seanse obojestranskega onaniranja”, potem pa kdo ve kako bi se obrnilo. 😉
To je mimogrede manipulacija (čeprav lahko da si tudi sam žrtev njenih manipulacij) – with gr8 power comes gr8 responsibility (je nekdo bleknil nekomu v enem filmčku[/url]). Odvisno je pa od tebe kaj boš storil z napisanim, predlaganim. Izbira je tvoja, posledice bodo pa skupne.

Hvala za odgovore!

Tradicionalna vem da ni. Sva se malo pogovorila o tem in sem opazil da hoče izgubit nedolžnost po šoli, ko ne bo tolko stresa. Ubistvu je moja mala prava mala pohotna zajčica 😛 Ljubim jo zato bom počakal, ker vem da bo na koncu zlo sladko :=)

Hvala še enkrat!

S punco sva skupaj že kar nekaj časa. Na začetku sva imela redne spolne odnose, zadnje čase pa vse manj. Pravi, da ji enostavno ne paše.
Kaj naj naredim?

Ne bi bil presenečen, in je v bistvu klasična zgodbica: punca s teboj nikoli nebo seksala, tebe bo pustila in začela seksati z vsemi drugimi.

New Report

Close