Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Seksologija – želiva si spolnosti Punca izgubila zanimanje za spolnost

Punca izgubila zanimanje za spolnost

S punco sva skupaj že kar nekaj časa. Imava majhnega otroka starega 4leta. Oba sva v najboljših letih (33). Včasih je bila ona vedno za sex, zadnje čase pa se ga zelo izogiba. Pravi da noče prevečkrat, in da ji je najbolje cca 1x tedensko. Jaz pa bi vsak dan. Ni mi težko čakat 2-3dni, ampak enkrat na teden pa mi je res premalo. Opažam tudi da se ne želi več strastno poljubljati, in tudi med sexom je bolj odsotna. Sem skoraj 100% da me ne vara.  Bi moral biti zaskrbljen? Mogoče kakšen nasvet, kako bi jo lahko spet privlačil?

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Pozdravljen.

Sicer je minilo nekaj let od poroda, vendar ne pozabiti da se žensko telo lahko nekoliko spremeni po porodu. Nekatere potrebujejo bistveno več časa za adaptacijo na nove pogoje. Ne pozabiti tudi na novo vlogo, ki ga je s porodom vaša partnerica pridobila. V nadaljevanju pa še: skrb za otroka, hranjenje, biti pozoren na otroka, trgovina, stanovanje/hiša itd.

Nenazadnje ali ste se vprašal kaj pa ste vi vse naredil/pomagal/prisostvoval v vsem tem? In, kaj vse se je med vama morda že pred zanositvijo in/ali po njej tudi spremenilo? Morda je nosečnost kaj spremenila med vama? Morda rojstvo otroka?

Verjamem, da si zaslužita temeljit pogovor in recipročno podporo.

 

lp

 

izr. prof. dr. Andrej Starc, izredni profesor javnega zdravstva seksolog, terapevt medicinske hipnoze Ambulanta za integrativno medicino Dr. Starc www.dr-starc.com
Objava čaka odobritev

New Report

Close