Ima kdo izkušnje s pubertetniji.Sem mamica 12 letne hčerke.Saj zaenkart nimam z njo še nobenih težav…v šoli je odličnajkinja,za delo res nima nobenega interesa,a je še kar znosna.Kaj me pa čaka?

To kaj te čaka je v določeni meri odvisno tud od tebe, želim pa ti dost razumevanja, ljubezni in potrepežljivosti.

LP, miki

Ja saj tega se zavedam.Že zdaj poskušam biti dobra mama,kar pa mi v očeh otok ne uspe vedno.Trudim se ,da bi jim bilo čimlepše,saj se zavedam da je samo življenje kruto in da je podpora staršev otrokom v navečjo pomoč.Vsaj morala bi jim biti.A tukaj je problem..kako vedeti kaj otroku moramo dovoliti in kdaj mu moramo reči ne.

ja koliko si pa ti stara???? Si že pozabila kako je bilo pri tebi?

Predlagam ti, da greš na forum Starši staršem! in prebrskaš poste na 5. strani nazaj, nosijo pa naslov 7 NAPAK STARŠEV od 1 do 7. Opisane so izkušnje staršev in otrok. Dosti sreče!

LP, miki

Hvala Miki.

Jaz sem stara 33let.Ne nisem pozabila,le da sem se zdaj znašla v drugi vlogi.

saj razumem da je drugače če si v vlogi matere, bodi strpna in potrpežljiva, ves odnos pa gradi na zaupanju. Nobeno stvar ji ne smeš strogo prepovedati, rešuj probleme z pogovori, kajti saj veš – kar je prepovedano je najslajše. Kakšna kontrola pa tudi ne bo škodovala, na primer ko bo izrazila željo da gre v disco ali kaj podobnega, si vzemi čas in se pojdi malo amaterskega detektiva, samo zelo moraš biti previdna da te ne odkrije. Če bo vse o.k. boš pomirjena, če bo pa kaj narobe boš pa tudi lahko pravi čas ukrepala.

lep pozdrav

Te detektivske zgodbice so po mojem čist mimo in me spominjajo na eno oddajo Ricki Lake ko se je mati od ene preoblačla v moškega in jo zasledovala 🙂))))))))))))) A je gledal kdo ta del ?

LP, miki

Jaz nisem imela v mislih nobenega preoblačenja.

New Report

Close