Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Psihiater v mariboru! Nujno!

Psihiater v mariboru! Nujno!

Ali pozna kdo kakšno dobro psihiatrinjo za mlade v mariboru? Za dijake in študente ali je vseeno za koga je? Kaj je potrebno kaj plačat in ali rabim napotnico? Lahko grem tja ko mi je ali se moram naročit za prvič?

Dober je tudi Zoran Zeljić na Sodni ulici, sta pa oba psihologa, ki se ukvarjata z mladimi, za psihiatra posebej za mlade ne vem.

Ne rabiš napotnice, ni samoplačniško, rabiš kartico.

Tista povezava mi ne dela, piše, da pomoč za študente nudi psihologinja Hermina Merc, Ob parku 5 (študentska ambulanta). Moja kolegica je hodila k njej in bila zadovoljna.

Iščeš psihologa ali pedopsihiatra?
Pedopsihiater – dr- berzget na centru za sluh in govor ali dr. dajčman (ima privat prakso nekje blizu glavne pošte na tržaski).

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

če je zadeva nujna ni se ni ttreba naročat, rabiš pa ja napotnico izbranega zdravnika za sprejem v bolnišnico. drugače pa jasno da naročajo saj vsi.

Hvala lepa za odgovore.

TI SAMO SLEDI IN POSLUŠAJ GLASOVOM V SVOJI GLAVI!!!

Mislim da te ni sram. Kaj imajo nekateri res čisto zlobo v sebi? Kako je nekdo lahko tako hudoben in hinavski. Ne slišim nobenih glasov, le zelo zelo slabo se počutim in imam duševne težave. In tebi je to smešno. Raje sem res bolana kot pa tako hudobna. Boknedaj da se tebi kdaj takšnega zgodi. In prvo kaj boš rabil namesto tolažbe je takšno popolnoma nezrelo obnašanje. Saj zaradi takšnih zavrtih ljudi, danes jih veliko noče k psihiatru kljubi svojim težavam. Ker se eni temu smejijo in jih imajo za popolnoma zmešane. Čeprav so vse prej kot to.

??

PIZDA KER BEDN ODGOVOR OZIROMA SAMOPOMOČ NEKOMU KI RABI POMOČ…BEDN SI DO KONCA ČUUK! ČE SI RES TAKO ZELO KRUT BI BILO VELIKO LEPŠE ČE TE SPLOH NE BI BILO NA TEJ ZEMLJSKI OBLI…ME PRAV ZANIMA TVOJA STAROST…NEZRELOST PA TAKA!!!

New Report

Close