Psihiater Miloš Pavlovič

Danes sem bil pri psihiatru Pavloviču, dela na Aškerčevi 2. Človek je katastrofa! Takega grdega obnašanje pa še nisem doživel. Tip te sploh ne pogleda v oči, nič te ne vpraša, dejsnko ga sploh ne zanima, kako je prišlo do tega, da si tam. Gleda v raćunalnik in tipka, ne veš če lahko govoriš ali če ne smeš. Ko pa začneš govorit, se pa drži, kot da bi seksal in bi mu prehitro prišlo (malo heca mora bit). Res zelo nestrokoven. Mu povem katera zdravila sem jemal in mi niso pomagala. On spet isto predpiše. Briga njega. Res tak grd človek.

Skratka zelo odsvetujem. Zanimivo je tudi to, da dejansko čisto nič o njemu na internetu ne najdem. Vpašanje od kje so tega potegnili. Verjetno si je kupo specializacijo. Res odvetujem ga. Že vnaprej sem slišal slabe stvari o njemu, pa sem si misli, ne moreš tega poslušat. Pojdi in se sam prepričaj. Groza res.

Me pa zanima, pozna kdo kakšnega dobrega psihiatra v Ljubljani? Dobrega mislim, da se ti vsaj 20 minut posveti, preden te nafila spet z zdravilom. Še to: pri meni ne gre za depresijo ali anksioznost. Jst ima težave z bolečinami, ki pa se zdravijo s psihofarmaki.

Pozdravljeni,
konstruktivna kritika je vedno dobrodošla, ampak se mi zdi, da bi bilo fer če bi takšne reči usmerili direktno na tistega kateremu je namenjena. Poleg tega je izjava da si je nekdo “kupil specializacijo” zelo resna in žaljiva. Zato se verjetno tudi niste podpisal.

Glejte, verjamem vam, da vam psihiater ni bil všeč, ampak žaljiv pa res ni treba biti. Da se razumemo, tega gospoda osebno ne poznam, vem pa, da je imetnik licence za specializacijo psihiatrije, in da je ni “kupil”, ker je to praktično nemogoče.
To lahko preverite na https://www.zdravniskazbornica.si/informacije-publikacije-in-analize/javni-iskalnik-zdravnikov-in-zobozdravnikov/search/1/Pavlovi/0/0/0/—
Psihiatra pa zamenjajte, morda boste le našel enega kateremu boste simpatičen (malo heca, ne škodi).

Lep pozdrav,

[b]Daniela Fiket, dr.med. [/b] Specialistka psihiatrije Transakcijska analitičarka-svetovalka Inštitut Neocortex Kontakt: 070/607844 ali [email protected] http://psihoterapija-fiket.si