Najdi forum

ola sm fant star 23 let malo osamljen in bi rad spoznal kakšno punco simpatično staro od 20-25 let za prijateljstvo ali kaj več cao

No , če boš zaradi tega oglasakaj manj osamljen pa naj bo :-))

vendar prej ne bom posredoval drugih sporočil, dokler se ti meni ne predstaviš. Recimo, da mi moraš poslati kakšen mail To pošto berem samo jaz. Povej kaj o sebi, daj mi kakšen podatek, če boš iskren, bom posredoval tvoje podatke tisti osebi, za katero se boš odločil preko dopisovanja na forumu. Tako so v potencialne kandidate vabljeni vse resne,seveda bodotudi one morale dati kakšen podatek, da bo zadeva res kar se da iskrena. Kajti če ne bo, je tako ali tako brez veze zveza.

Pa da vidimo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Cao.Oprost,ker nism dal nobenih podatkov o sebi.Sm prvič na vaši strani se mi zelo dopade in nism vedel na koga naj se obrnem,hvala tebi za odgovor.O meni:ime mi je:Matjaž star sm 23 let let sm športne postave,rad imam sprehode v naravo drugače pa sem zelo zanimiv.

Lepo, da si napisal, da si zanimiv,pa tega nemoreš vsegakar takoj povedati v eter, najprej kaj napisi na mail o sebi seveda. Kaj počneš, kaj imaš rad, ….in nato,kaj pričakuješ od nekoga in kakšen naj bi bil,seveda tega ne bomo objavili,samo za arhiv, da lahko dobiš prave kandidatke.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Cao.Hvala za odgovor.Vem,da nebi smev takoj napisat zanimiv.Aja še neki:nimam svojga maila pišm iz službe mal na skrivaj.Hm kaj nej povem o sebi:sm vesele narave rad imam sprehode po obali in hribih.Na puncah mi je je všeč,da so zgovorne ,da niso preveč zadržane so simpatične in da imajo rade naravo…

New Report

Close