Najdi forum

Prosim za nekaj spodbudnih vrstic, kako začeti znova. Prekinila sem namrec stike z bivšim fantom, s katerim sva se še nekaj casa dobivala, ceprav sem vedela, da to ne vodi nikamor. Koncno sem zbrala pogum in odsla od njega, vendar mi je sedaj vseeno težko, pocutim se prazno,osamljeno, brez smisla, zalostno, razočarano… Hvala!

Hvala enako. Naj ti bo v zadoščenje to, da si naredila pravo stvar, da je sedaj čas, ki ga posvetiš sebi. Obrni se na prijateljice, delaj stvari ki so ti všeč, spoznavaj nove ljudi, hodi v družbo.

Dejansko pa ti bo pomagal le čas. Od tebe pa je odvisno kako ga boš preživela. Vso srečo in vedi da nisi sama.

Jaz sem tudi nekje na istem kot ti. In upam vsaki dan, da bom dovolj močna, da ga ne bom poklicala. Čeprav se mi trga srce. Ker ga še vedno ljubim, pogrešam, želim…pa so to samo moje skrite želje…Ampak baje bo boljše…tak pravijo 😉 Čas celi rane in tudi najine bo…

Verjetno bi bilo nekaj narobe s tabo, če bi lahko kar z ravnilom potegnila črto in se nikoli več ne bi spomnila preteklih (verjetno) prijetnih dogodkov. Daj času in sebi čas, uživaj v drobnih stvareh pomladi, mogoče te že jutri čaka nova sreča!
Pomladni čas je ustvarjen za to.
Verjemi v čudež, kajti zgodil se ti bo le, če boš verjela vanj.

Life goes on!..Pomoje je dobro, da najdes hobby ki te veseli in pozabis na “preteklost”…, ter zraven spoznavas novi folk!(vglavnem da se zaposlis z neko stvarjo..da ne mislis več na preteklost)..počutje bo boljše,,zagotovljeno!:)

Lp

Hej, Sava 🙂

Kaj narediti? Živi naprej.
Odločila si se in svojo odločitev tudi udejanila v praksi. Iskrene čestitke 🙂 Storila si več, kot večina ljudi, ki pretežno jamrajo in ne naredijo ničesar.
Sedaj pa pusti življenju, da te vodi naprej, novim doživetjem in spoznanjem naproti.

Reaktiviraj stare prijatelje, posveti se svojim stvarem, ki si jih nekoč rada počela… še preden sta se spoznala… potem pa je zanje vedno zmanjkalo časa.

Srečno!

Zdravo!

Ne skrbi, minilo bo. Vem kaj dozivljas, ker tudi mene ob takih trenutkih popade popolna depresija, ampak vsakic, ko sem sla tako zelo zelo na dno, sem se nato dvignila vise kot kadarkoli. Znova sem zacutila svojo duso, sama sebe, svoje zelje, nasla sem cudovite ljudi in znova odprla oci za lepote zivljenja. Bolecina te bo ocistila vseh slabih lastnosti, saj ko clovek trpi postane ponizen, hvalezen, preprost, nedolzen, to pa je po mojem mnenju tako ali tako NAJVECJA SRECA, ki se ti lahko zgodi v zivljenju.

Samo pogumno naprej, ozri se okoli sebe, nisi sama!!!!

Kaja

Jz sm biu na istem, čas res celi rane če že to ne, jih pa vsaj oblaži. Začeu sm se intenzivno ukvarjat s športom rekreacijo vglavem kar te veseli da čim manj razmišljaš o preteklosti. Sicer so minila že kar štiri leta odkar sem samski, taprave v tem času še nism sreču, ampak ni hudič da je ne bom ko bo pravi čas zato, pravjo da je vse za neki dobr……..

Drži se !

Lp , Uroš ( :

Živjo!

Čestitke za pogum! Tudi tega se moramo v življenju naučiti, kdaj je pravi čas, da prekinemo vezi in odnose. Imaš srečo, da ti je življenje ponudilo možnost, da se tega naučiš mlada. Zdaj se nasloni na druge ljudi in poišči nove dejavnosti v katerih uživaš.

Lep pozdrav!!

New Report

Close