Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Prosim za pomoč

Prosim za pomoč

Pozdravljeni!
Že kakšna dva meseca imam bolečine v spodnjem delu trebuha imela sem ginekološko vnetje ki se je pozdravilo z antibiotiki, potem pa se je zopet pojavilo čez teden ni v bolj trdovratni obliki jemala sem efloran in clinofug
prejšnji teden sem imela kontrolo in ginekologinja je rekla, da se je vnetje, ki sem ga imela pozdravilo in da je vse vredu, rekla je da bodo bolečine ki niso bile več tako hude tudi izginile, meni pa so se nasledni dan povečale in sem jo zopet obiskala, rekla je da ne vidi vzroka in me napotila na pregled na urgenco. tamkajšnji ginekolog ni ugotovil nič. je pa res da se mi je do zdaj že dvakrat zgodilo, da se je vnetje pozdravilo če z teden dni pa se je zopet ponovilo, bojim se da je tudi tokrat tako.ginekologinja je rekla samo da jo obiščem po potrebi, .
Včeraj sem govorila tudi z ginekologinjo ta je rekla da ne me ne misloi pregledovta na vsake 2 dni in rekla, da me bo v primeru bolečin po menstruacjiji naročila na ultrazvok na kliniki, ampak do takrat je še več kot dva tedna. No zakomplicirala je tudi osebna zdravnica, ker je karton prepozno poslala na komisijo in ga do sedaj še ni nazaj. rekla mi je naj grem kar v službo kljub bolećinam, ker mi glede na izvid z urgence ne bodo podaljšali bolniške, tako da sem sedaj že tretji dan v službi z bolečinami, in ne da bi sploh vedela ali sem še na bolniški. Ko sem splošno zdravnico vprašala, zakaj me ne pošje na kakšne druge preiskave je rekla, da je sigurno kaj ginekološkega in da me ne pošiljala na nobene preiskave. rekla mi je naj grem kar v službo, in na moje bolečine je dejala, da tako ali tako vsakega boli trebuh, kot da to ni nič takega.
naj vam opišem moje bolečine ko mi je ginekologinja zdravila vnetje so bile bolečine prisotne bolj na levi strani , na sredini včasih pa tudi na desni strani, bile so bolj nizko, sedaj pa vsak dan hujše boli me leva stran, desna stran, sredina trebuha, križ in bolečina gre tudi na kolke, v bistvu čutim bolečine po celi medenici, temperature nimam, zredila sem v dveh mesecih max 3 kg-je res da sem skoz ležala. Občasno me obliva vročica in se nanormalno potim in seveda posledično tudi smrdim, temp je 36,6, izvidi krvi in urina so normalni.

Lepo vas prosim za pomoč, če se vam kaj dozdeva kaj bi lahko bilo narobe z menoj

Spoštovani!

Na žalost sem težko kaj modrejši od ginekologinje. Težave bi bilo moč med drugim pripisati poleg ventaj tudi endometriozi, tj. razširjenosti maternične sluznice izven maternice v trebuhu, zarastlinam, na leta sicer manj veretjnemu pojavu ventju črevesnih divertiklov…

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close