smo 3 članska družinica z 4 mesečnim dojenčkom.Medsebojni odnosi so super,lepo se imamo,mož mi izkazuje ljubezen…najino spolno življenje je bilo tko enkrat na 14 dni po rojstvu otroka…in včeraj ko se mož tušira stopim v kopalnico in vidim da se samozadovoljuje.Me je fulll prizadelo in nevem kako naj mu oprostim…sva se pogovarjala in pravi da to vsak normalen moški dela…halooo zakaj ima pa mene??Kaj naj naredim…me je prizadel in nevem kako naj rešiva situacijo

Naj te pomirim. To pa res ni nič takega. To je povsem normalno in prporočljivo. Večkrat poiskusi tudi sama!!!!

Spoštovana Nosečka,

razumem, da ste presenečeni, “šokirani”, nemočni, prizadeti…, zlasti ker tega niste pričakovali, vedeli, si predstavljali, karkoli. O tej temi smo na dolgo in široko razpravljali pod temo “vaše mnenje”, kjer boste za občutek lahko našli raznolike odgovore.

Predlagam, da se, kot ste to že storili, čimveč pogovarjate o tem, kako vam je, kaj doživljate in kako se počutite, kaj to pomeni za vajin odnos, poskušajta ugotoviti, zakaj je do tega prišlo, kako se vaš partner počuti… Ko se bosta uspela slišati, predvsem pa razumeti drug drugega, bo to edino, kar bo utrdilo vajin odnos in vama povrnilo zaupanje. Pogovor o vama vaju edini lahko sprosti in prinese odgovore.

Vse lepo vama želim.

Ne vem, kako naj se izrazim, a zdi se mi, da v kopalnici nekako človek pričakuje neko intimnost, zasebnost in da ne glede na na domačnost ljudi, ki živijo skupaj, se imajo radi in ali so to zakonski in spolni partnerji, človek pač potrka preden vstopi.

Potrkala bi in tega ne bi videla!!!!

Skušaj se pomiriti in ohladiti. Razmisli o tem, da to ni počel prvič in da se do tega nesrečnega dogodka ” ni nikjer nič poznalo.” Bila sta srečna. V čem je torej stvar?

Kaj te boli?

Recimo da smo odrasli in brez partnerja in občasno
se radi sami zadovoljujemo.

Kasneje se poročimo, imamo spolne odnose in se občasno
še vedno zadovoljujemo.

Ker računamo na to da partner morda te naše potrebe ne
bi razumel, ohranjamo to informacijo kot našo lastno
potrebo.

Ko smo poročeni, počnemo nekatere stvari skupaj/naprimer
skupaj jemo, gremo na sprehode, v kino/, včasih pa si te
iste stvari privoščimo sami.

Tudi samozadovoljevanje bi umestila v ta predalček. Ker je
to pač nekaj kar je osebnega.

In samozadovoljevanje ni ISTO kot spolni odnos.

Tako pač jaz to dojemam.

Če pa v odnosu to enega od partnerja prizadeva, pa se
je potrebno o tem pogovarjat-kaj to komu pomeni, zakaj, kako
to kdo doživlja, itd…

torej pogovor.Srečno.

Jaz pa te razumem. Saj ne gre samo zato, kaj on počne, ko je sam, gre bolj za zaupanje. Če bi to bil moj mož, bi želela, da mi to pove in razloži, zakaj to počne. Saj mogoče res ni nič takega, vendar bi verjetno drugače reagirala, če bi se ti kakorkoli sanjalo o tem, da sam prakticira te stvari na wc-ju. Midva sva se o tem že dolgo časa nazaj pogovarjala in takrat mi je tudi razložil, da včasih mu pač to zapaše. In ker je men on to sam povedal, tudi nisem bila šokirana ampak sem sprejela kot nekaj normalnega.

Men tud občasno zapaše…povaljat sodelavko.

Spoštovani g. Milan,

ste pripravljeni napisati še kaj več, morda, kaj ste s tem točno mislili?

Pozdrav,

Ma jao, za samozadovoljevanje je jasno, zakaj se ga ljudje “poslužujemo”. Včasih se nam pač enostavno tudi ne da seksat, od začetka, se posvečat partnerju, da se narajca, pa pol seks sam in konec in cartanje in ne vem kaj še vse.
Včasih enostavno je samo telesna potreba po orgazmu in se ti bolj kot seks da rešit zadevo na hitrco.
V tem ne vidim nič slabega, saj je bil sam v kopalnici.
Jaz sem mojega en večer našla pred computerjem, kako si ga je metal na roko, pa gledal zraven pornič, drugič pa kako je celo chatal na nekem porno chatu.
Pa se mi ni dalo ukvarjat z njim in sem šla nazaj spat. Seveda pa sem še danes užaljena, samo kaj naj, če sem odkrita, če bi takrat prišel k meni z idejo o seksu bi ga nagnala iz sobe 😉.

New Report

Close