Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Prosim za pomoč

Prosim za pomoč

Veliko se mprebirala formum prehrana in oblikovanje telsa. Pogovarjajo se o vsem možnem, namen pa bi naj bil pomoč nekomu s težavo. Ker te tam vsi napadajo zočitki in karkoli probaš ni prav se obračam na vas, ker sem mi zdi da dajate veliko koristnih nasvetov. Moj problem je v tem da bi rada shujšala.
Velika sem 160cm in imam trenutno 60 kg. Imela sem jih pred dvema mesecama 64 kg.Shujšala sem torej 4kg. Moj problem je v tem, da sedaj več ne morem shujšat niti kg in jem trikrat na dan, ampak z vsem kar spijem in pojem je manj kot 1000 kalori!
Prosim vas če mi lahko napišete kako učinkovito dijeto da se znebim še vsaj 5 kg. Gibam se dovolj najmanj eno uro na dan.
Prosim pomagajte mi in mi vsaj vi sestavite nek jedilnik za en teden. Res nevem kam se še naj drugače obrnem!
1000 X hvala za pomoč in v upanju za vaš odgovor in dijeto se vam v naprej zahvaljujem!!!!!!!!!!!!!

AJA pa na leta sem pozabila (22)

Spoštovani!

Na žalost sem za diete zelo slab naslov, in še hujši zgled. Soočili ste se z normalnim in pogostim problemom – zastojem upadanja telesne teže po prvih uspehih. Drugega kot še večje zmanjšanje kalorij in ohranitev obesga gibanja ni. Kaj pa če bi bili za kake pol leta zadovoljni z ohranjevanjem pridobljenega, da se privadite novemu načinu prehranjevanja, ki vam zagotavlja to težo. Zelo poostrene diete pogosto začenmo na koncu hujšanja kršiti in kg gredo nazaj.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close