PROSIM za nasvet

Pozdravljene!
z mojo 19 mesečnico se še kar dojiva. dosedaj vedno pred spanjem in je pri tem zaspala. prejšnji teden pa se je odločila, da se bo dojila takoj, ko pride mama domov in še kdaj popoldne. Trudim se in trudim, da jo zamotim še s čim drugim, ampak to traja samo par sekund in potem spet jok in prošnja za dojko. če jo dam možu, joka naprej. pomaga samo, da mame ni zraven.
Rada ji ustrežem in jo dojim, me ne izčrpava, ampak ne vem ali naj ji ustrežem vedno ali jo bom s tem razvadila? je samo obdobje?
kako odreagirate ostale mamice? kaj naj naredim???

hvala,
mojca

Ne razumem prav, kaj bi rada. Nehala dojiti ali nehala dojiti pred spanjem oz. za zaspati? Predvsem moraš vedeti, kaj bi rada in si nato narediti načrt. Če ti je prav, da pri tebi zaspi, najbrž ne boš tega spreminjala.
Meni se več ni zdelo ok, da me ima mala za “dudo” in hoče na dojko vedno, ko se zbudi, zato sem jo nehala dojiti pred spanjem in ponoči, sem pa ji dala kdajkoli čez dan. A kmalu se je izkazalo, da tisto sesanje čez dan sploh ne potrebuje, zato se je nato postopoma nehala dojiti.

ja, morda sem malo čudno napisala.
zanima me ali naj jo čez dan dojim po njeni želji, ali ne?

Otroka z dojenjem ne boš razvadila.Tudi večkrat dnevno.Sama sem dojila do 23 meseca.Takoj ko sem prišla po njo v vrtec, pred spanjem oz. kolikokrat je hotela.Dokler se ne odločiš da boš končala z dojenjem, ji ga ne odrekaj.
Verjetno se ji je kaj spremenilo in išče tvojo bližino.

Prijetno dojenje…

New Report

Close