Najdi forum

Spotovani

Prosila bi vas za pomoč pri iskanju rešitve oz. usmeritve mamice, katere mož je zašel v svet mamil. Prišla sta tako daleč, da se je ona s hčerko odselila k svojim staršem. Iskala je pomoč pri socialni delavki, ki jo je sicer prijazno sprejela, podala predlog za enkratno socialno pomoč…vendar o drogah in učinkovitem zdravljenju ne ve veliko.

Sedaj pa ji mož obljublja nebesa (zdravljenje odvisnosti….), če se s hčerko vrneta k njemu.

Ona je v dilemi in ne ve kako ravnati. Rada bi mu pomagala, pa ne ve kam naj se obrtne po strokovno pomoč za učinkovito zdravljenje. Komuno odklanja in trdi, da se bo zdravil sam z metadonskim programom, do katerega sem skeptična. Prav tako mislim, da mu okolica (povsod njegovi prijatelji narkomani in velika možnost dostopa do drog) ne koristi.

Zdravnica na metadonskem programu je zelo neprijazna, ne le do narkomanov ampak tudi do svojcev, pristop do žrtev je zelo krut.

Kam naj se obrne za pomoč, oz. nasvet kako pomagati možu?

Za vaš odgovor se zahvaljujem

Pozdravljeni!

Svetujem vam, da pokličete v Sprejemni center projekta Človek 01-540-31-74 in se naročite na individualni pogovor. Pogovori so anonimni in brezplačni. V okviru društva obstajajo programi za katere menim, da bi mu koristili.

Le pogumno,

moderator Društvo "Projekt Človek" tel: 01/425 12 14

z metadonom postane legalni odvisnik ce se lahko tako izrazim.sam predlagam da se odpravi v kaksno od komun v sloveniji na detoks.če po detoksu ponovno zapade na staro pot vidim edino resitev v ločitvi.

lp!

nova
Uredništvo priporoča

Pozdravljeni.

Za razgovor, informacije o zdravljenju in reintegraciji po zdravljenju in življenju v komuni oziroma v terapevtski skupnosti (kjer koli) se lahko na razgovor naročite tudi pri nas na tel: 01 434 25 70 ali po e-pošti [email protected] oziroma več izveste o vsem, kar vas zanima na naši spletni strani http://www.drustvo-up.si

Rešitev vsekakor obstaja!

UP Društvo za pomoč zasvojencem
in njihovim svojcem Slovenije

New Report

Close