Najdi forum

Prosim, pomagajte….

Hojla !

Spraševala si za telefon… 040/260-656 in 031/233-211 sta dva telefona Ženske svetovalnice, ki se ukvarja z ženskami, žrtvami nasilja. Verjetno tvoja mama ne bo zbrala dovolj moči, da bi jih sama poklicala (vsaj moja ni), zato ti svetujem, da pokličeš kar sama. Tam ti bodo dali tudi pravni nasvet.

Srečno!

Neda

Jana je dajala nasvet fishy to je prvo.
Perla je replicirala Jani to je drugo
Ne vem kaj ju sploh omenjaš, po krivici.
Perla in Jana ne dajta se.

Pozdrav vsem drugim in vama
Ira

hm… upostevaj nasvete drugih- dobri so.

Fishy (ma ribica mi je bilo boljši nick)!
Ne morem ti kaj prida pomagati. Lahko ti dam samo moralno podporo. Vse ostalo so ti že napisali forumovci. Želim, da bi z mamo stvari čimprej uredili…

Lep dan in veliko sončka!

Jani

Hvala, JANI!
soncek ze sije- mama se pobira – jaz pa cakam na odg. od svetovalnice za zenske, ki sem jim pisala na mail…
btw: fishy- nick za srednja leta:)

Držim pesti! Ampak, ribica pa še tista zvezdica…ena prikupnost pa to…skratka Ne daj se!

Jani

Daj no! 🙂
blushing….
😉

Hugo je včasih rekel: Če me porineš, bom letel….jaz pa, če mi prevedeš bom razumel ;))))

Lep dan Ribica*

Jani

Seveda Ira, vse življenjske navade bom spremenila, samo da se boš ti dobro počutila!

a Ira?

a Ira?

blushing? to mislis?
OK, po slovensko:

Daj no;)
zardevam….

licka postala rdeca, zaradi tvojih lepih besed:)
cau, Jani – tudi tebi lep, najlepsi dan!
Fishy* 🙂

Pa kaj je z vami?!
Kaj se tu nekaj kregate, kot da ste se v osnovni soli
(ce ste, vam je oprosceno tako obnasanje)!

Pa koliko ste stari?
Kolikor sklepam ste ze v zrelih letih, ce je to forum Srednja leta – vi pa se obnasate kot najstniki!
Nehajte ze enkrat! Prosim!
Fishy*

Še eno takšno in pobrišem celo temo, da se ne boste imeli za kej kregati. nekdo je v težavah, vi pa mu pokažete, da to ni še nič, samo poglej kako se mi lahko spičimo za prazen nič. Poleg tega se pa še ne poznamo pa smo kar naenkrat vsi užaljeni in prizadeti. Očitno bo potrebno za vse vas prositi DR. Rejca, da naredi skupinsko terapijo “KULLIRANJA”

Dragi moji vse hudo izhaja iz nestrpnosti. Prosim vas, kaj vam je tako hudo, da se morate pričkati kot otroci. Nobenemu ni bilo z rožicami postlano v mladosti, ampak to ni opravičilo, da mi nismo boljši.

ZA VSE:

NIKOMUR NE NAREDITE TISTEGA, KAR NE ŽELITE, DA VAM KDO DRUG NAREDI!!!!

Držite se tega stavka in videli boste,d a boste sebe in druge videli v lepši luči.

Primož

Ribica* ti vračam lepši dan kot je bil včeraj, pa srečnejši, pa….pusti zardevanje….ni za ribice :))
Sončka in sreče več kot danes!

Jani

Primoz, zaradi mene lahko zbrises temo.
Sem dobila kar nekaj koristnih odgovorov, lepih besed… to mi zadostuje…

Jani, hvala, da si tak prijazen:) ma, evo se tebi nazaj lep dan – pravzaprav lepo noc:)
cau.

Presenetljivo. Če imaš pri roki današnji izvod One (25.09.2001) si ga preberi. Razumela boš, zakaj sem rekla, da je o tem potrebno pisati. Zgodba pa ni ravno vzpodbudna, prej zaskrbljujoča. Veseli me, da si se obrnila na pomoč na strokovne službe in zanima me, kaj ti bodo odgovorili. Sama nisem nikoli zbrala poguma, da bi se obrnila nanje. Ampak nekje je potrebno pričeti s preganjanjem psihične in fizične zlorabe žensk v družini in takšni očetje in možje ne smejo ostajati nekaznovani za svoja početja, ampak bodo morali zanje odgovarjati. Nekdo je predlagal enomesečno težaško delo ob kruhu in vodi. Ta predlog mi je bil zelo všeč. Ne preveč brutalen, pa vendar poučen. Vseakakor se strinjam z avtorico, da bomo morali pričeti te probleme razreševati po uradni dolžnosti. To bo dolg in zapleten proces. Dokler bomo naše trpljenje zakrivale pred svetom, bomo žrtve nasilja. Ko bodo zločinci te vrste preganjani po uradni dolžnosti, bodo ob vsakokratnem nasilju pošteno premislili preden bodo dvigovali glas in roko.

Buba, zal nimam One…
no, svetovalna mi je odgovorila. Povedala mi je koliko pride okvirno odvetnik in podobno… ne vem kaj bom sedaj… a vem, da sem ze naprej, ker sem sploh pisala.
Bratu sem povedala koliko stane ipd… zdaj pa morava skupaj sesti z mamo in ji povedati za kaj gre in kaj bi mislila, da je dobro storiti….
upam, da se bo kaj premaknilo.

New Report

Close