Prosim, pomagajte….
No ja…mogoce mas prav..s tistega zornega kota,s katerega gledas..NIkar ne misli,da ga kaj zagovarjam..samo drugace sem vzela ta njegov post..mogoce zato,ker je velik saljivc..kaj pa vem..No ja..sej prav vsak rece kar zeli..in vsak prebere in razume kot zeli..Lepo se imej Jana.Zgleda da sva eni redkih..zdajle na forumu…a si v sluzbi..al od doma..
Hello, spet vsem skupaj…
z mamo se se nisem pogovorila, mislim, da je bolje da pocakam, ker jo je danes zjutraj totalno unicil – naj pride malo k sebi in potem ji bom enkrat lepo rekla oz. jo vpr. kako misli naprej….
sem pa vprasala brata zakaj se ne locita… in je rekel prvo ne vem, bla bla bla… se sam ne verjame, da jo foter tako unicuje…
potem pa je omenil denar… za odvetnika. ces, da se povsem strinjala ne bosta o razdelitvi in pac potrebujes za to odvetnika.
kaj pa vi menite? (glede odvetnika)…
je mozno kako dobiti “zastonj” odvetnika (kot v filmih…..ali ne?)
Vem da se sliši banalno, ampak jaz bi (tvoja mama), če bi šlo za moj primer, pustil vse in šel na svoje. Težko je začeti na novo in hudi so zdaj časi, če želiš živeti sam. Poskusi se ti pogovoriti z očetom, pokaži mu da veš da se nekaj dogaja, da maltretira mamo. Ne vem mogoče obstaja tudi kako tel. številka Društva proti nasilju v družini, zdajle res ne vem če to obstaja, malo poizvedi. Žal mi je da se to tebi dogaja, vedi pa da nisi osamljena, dosti je tega pri nas, večinoma botruje alkohol in nestrpnost.
Joj, Perla, pisala sem doma, samo imam take težave s “konentanjem ” na internet , že tri dni. Potem, pa lovim trenutke, da kaj napišem. Zato se ti tudi oproščam, ker ti nisem takoj pisala.
Saj veš, soboto in nedeljo, kar vsi nekam poniknejo. 🙂 pol pa malo preberem, kar prej nisem mogla….
Se še bereva, imej se fino !!
LP, Jana
Fishy!
Nekdo, ki že tako ali drugače, težko sede k računalniku in napiše svojo žalostno zgodbo, že kar od prvega ki odgovori, (na odg.komaj čaka) pričakuje, da mu bo vsaj z besedami malo olajšal situacijo, da mu bo malce lažje……
Lepo, da je Štrumpi šaljivec, saj to vem, samo šala , vsaj zame, tu ni bila umestna.
Lp, Jana