Najdi forum

Prosim pogajate

Pozdravljeni,

naj povem, da sem imel že več kot 128 kg, in sem shujšal na 88 zopet zredil na 110, sedaj pa jih imam okoli 100.

Moja željena teža je 94 kg, ki bi jih rad dosegel do začetka zime (čimprej boljše je).

No problem se začne predvsem med vikendi, saj med tednom, se nekako discipliniram in ne zaužijem nič sladkega, med vikendom, pa je katastrofa!!! Vse kaj je sladko (nezdravo) bi takoj pojedel, potem pa med tednom zopet 1 ali 2 kilograma minusa za vikend pa spet…

Prosim, če mi lahko pomagate.

Športam pa vsak dan ali vsak drug dan, tek, tenis, sprehod….

Kako se naj motiviram? Kako naj dodatno shujšam, ker če ne bom sedaj potem je to zelo zelo slabo zame!

Star bom 28 let in na taki teži vztrajam predolgo časa, ker pravijo če imaš prekomerno težo do 30 potem si “pečen”!

LP

1. pospravi vse sladko (hrano in pijačo) iz stanovanja/hiše
2. ne hodi s praznim želodcem v trgovino
3. najdi si nadomestno zaposlitev namesto prehranjevanja (s sladkim) – nekaj, kar te zelo zaposli in enostavno pozabiš, da si hotel sladko
4. nalimaj si fotografijo, ko si imel 88 kg oz. 94 kg na tako mesto, da te bo “frcnila”, ko boš stikal za sladkim
5. SREČNO!

Obupan!

Še vedno se dogajajo iste stvari, teden je super počutje vse super, gibanja zadosti, ampak ko pride vikend… je ponedeljek za razjokat! Kako si naj pomagam, da odstranim vso svinjarijo ki jo uživam za vikend? sem odvisen? Kaj je z mano narobe?

Živjo tralalala,

Vsekakor ti predlagam kot poznam teorijo, vse sladkarije ven, v primeru če imate otroke in za njih hranite kak cukerček imej tega le minimalno oz. najbolje zamenjaj za sadje. V kolikor te prime čez vikend spet tvoja obsesija da bi zmetal vase vse kar vidiš, se spomni tega bednega občutka ki ga občutiš ob ponedeljkih.

Upam da ti uspe.
Pozdravček.

Bi poskusil s programom herbalife mogoče? Tako bi se navadil pravilno jesti in ne bi bilo takih nihanj 🙂

New Report

Close