Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost program Lahko zanosim

program Lahko zanosim

Živjo,

zanima me, ali katera pozna program, ki ga izvaja Pika Božič in se imenuje Lahko zanosim?
Ima/je imela katera izkušnje s tem?

https://lahkozanosim.si/

Hvala
lp

Po mojem nateg. Pač nevem kako znanje, izkušnje lahko ponudijo. Verjetno niti tega, da bi ti lahko povedali kako je v postopkih. To ti lahko povejo največ punce ki so v postopki, tega maš pa dost po netu tudi videe, za zdravstvene zadeve pa pač dr in ne razne pike božič.

V kolikor razumem izvajajo samo dve zadevi: pripravijo ti jedilnik in segrevajo ti trebuh… (“Ker z radiofrekvenco segrejemo površino kože na 42 stopinj Celzija, s toploto posežemo tudi v globino.”) Prvič slišim da radiofrekvenčno “segrevanje” na 42 stopinj pomaga pri procesu zanositve, ampak mogoče sem samo staromodna in ne poznam novih metod. Sem malo brskala po Googlu in ne najdem nobenih virov ki pravijo da bi to pomagalo. Sicer močno podpiram alternativno medicino (tam kjer kaže rezultate) ampak tole res deluje kot nateg. Predlagam ti, da si urediš prehrano sama in si izdelaš jedilnik s pomočjo interneta in pa vprašaš strokovnjake na področju, če obstaja še kaj kar bi ti lahko pomagalo. Drugače pa svetujem tudi, da si kupiš prehranska dopolnila. Npr vitanoval je pri nas zelo znan in ga vsi zelo hvalijo.

nova
Uredništvo priporoča

Se meni tudi ne zdi prav zelo prepričljivo, samo neko alternativo rabim, ker vidim vse črno….sem komaj čakala da pridem na vrsto za obmp, sem bila zihr da bo to to, zdaj pa vidim, da tudi to ne pomaga … lahko rečem, da na splošno že kar nekaj časa jem zdravo, očitno bom mogla it bolj v detajle, čeprav se sprašujem, ali ima tudi to kak smisel – nekatere jejo vse po spislu, pijejo alkohol, kadijo pa zanosijo za šalo …. bom poskusila še z dopolnili, ki jih priporočaš Alternativa.

Res mi je hudo, ko berem kaj vse nam (ki imamo težave z zanositvijo), ponujajo in v veliki večini uspejo prodati.
Najprej se odkriva razlog neuspeha, ki je lahko tudi pri moškem. In potem gre ženska čez cel kup teh alternativ, da se ugotovi, da sploh ni problem pri njej. To je že recimo kaj mene zmoti pri tej metodi. Da ne govorim o namigovanju, da je ženska in njena maternica hladna. Hladno in v posmeh nam je tole pisanje… Kaj pa pri nizkem Amh in izčrpani ovarijski rezervi, tudi pomaga hrana in pregrevanje? Seveda ne, se ne da nič narediti. Ne morejo metati vse v isti koš.
Raje nameni denar za dodatne preiskave (če jih ne dobiš na napotnico). Ko se enkrat poglobiš v proces zanositve, vidiš koliko zadev se mora poklopiti, da prideš do malega čudeža. Pri nekaterih je pač treba iti bolj v globino, gledano iz medicinskega vidika.
Moje mnenje…pa sem dala že veliko skozi.

Hja…vzok poznam, je pri meni (nizek amh) in iščem možne alernativne rešitve …. in upam, da je nemogoče lahko tudi mogoče ….

Po vsem kar sem prebrala strokovnega in posvetih z zdravnikih, ker je to problem tudi pri meni, amh-ja ne gre izboljšati oz. dvigniti, naravno pada z leti (pri nekaterih prej, pri nekaterih kasneje). Ne pravim, da ni mogoče zanositi z nizkim amh, sem slišala za kar nekaj primerov, ko je vseeno uspelo in v to tudi sama upam. Torej ni nemogoče, oprosti če je tako izpadlo.
Če verjameš, da bi ti lahko pomagalo, da se sprostiš, odmisliš, se odloči za terapijo. Na dvig amh pa jaz vseeno mislim, da ne morejo vplivati.
Vse dobro!

New Report

Close