prof.Rijelić MB
Pikicaa1 imela sem kratki protokol, s tem, da so me skozi cel postopek strašili, da mi folikli ful pocasi rastejo, tko da sem sla z 18ko najvecjim na punkcijo. Prav zdravil za vgnezditev mi niso dali, mi je pa Reljic 14 dni pred punkcijo delal histeroskopijo s tem namenom, da je naredil rano v maternicno sluznico, ker naj bi to pomagalo pri vgnezditvi. In je… in jih poznam se nekaj, ki so tudi zanosile po tem, ko so imele histeroskopijo. Vprasaj ga, ce ti sam ne bo nic omenil. Ker meni je takrat razlozil, da to delajo predvsem tistim, ki imajo ze par neuspesnih postopkov za sabo. Predvidevam, da jih ti žal ze imaš, ce bosta sedaj samoplačnika. Vso sreco ti zelim! Ce te pa se kaj zanima, pa kar vprašaj!
Maj10, jaz za enkrat nimam teh težav, kar lepo odreagiram na hormone. Kako pa ti je delala histeroskopijo ( z anestezijo ali brez)? Ja že kar 6 neuspešnih postopkov je za nama =( Res srčno upam, da nama bo tokrat uspelo. Sedaj čakam še ene preiskave (genetsko svetovanje) pa srčno upam, da bo use bp =) A ti lahko pišem na ZS?
Ze dolgo nisem bila prijavljena, ker sem pozabila geslo, mogoce za to ne gre… na genetiki ti par epruvet krvi vzamejo in pogovor imas glede druzinske obremenjenosti z raznimi genetskimi boleznimi, to je pa to. Glede histero, nimam pojma, ali jo delajo tudi pod narkozo, je pa mimo res v parih minutah. Aja, pa ambulantno jo delajo in tam ponavadi ni moznosti za anestezijo. Ampak vprašaj vseeno. Drugih preiskav nama niso delali, razen spermiograma, hormonov, AMH in take stvari, genetike in histero, to je pa to. Ampak midva sva bila “šele” v 4tem postopku, mogoce bodo pri vama poskusili se kaj… vso sreco vama zelim!
Ce te se kaj zanima, ti kar povej 😉 mogoce ima katera se kaksno izkusnjo z Mb in Reljićem..