Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost prof.Rijelić MB

prof.Rijelić MB

Pozdravljene.
Zanimajo me izkušnje s tem zdravnikom? Kakšen odnos, kako dela, uspešnost itd.?

Mislim, da sama uspešnost o zdravniku ni relevanten podatek, vsaj v slo ne, saj je uspešnost odvisna od mnogo dejavnikov, tvoje in partnerjeve diagnoze, sreče in še mnogo stvari. Sem pa bila z dr. Reljicem sicer zelo zadovoljna, prijazen, profesionalen, realen….

Aja, pa uspelo je tudi 🙂

Živjo Maj10,

Hvala za odgovor, res je odvisno od situacije oz. dejavnikov. =) Pomembno je, da so izkušnje pozitivne! =) Čestiitam za bebijaa=)

Če ti ni odveč, me zanima kaj je pa bil vzrok?Lahko tudi na ZS=) LP

Imam dva bejbija 😉 vzrok je bil pri možu, porazen spermiogram, morfološko in tudi sicer. Ampak dva zarodka so uspeli vzgojit in danes sta razigrana skoraj dvoletnika 🙂

Zelo zadovoljna.

Maj10, čestiitkee=) Pri nama je tudi problem pri možu, a si imela dolgi ali kratki protokol? Zanima me a so dodatno še kakšna zdravila dali za vgnezditev.. Me je strah saj sedaj bova samoplačnika…

Posvet hvala=) Potem sem na pravi poti =)

Pikicaa1 imela sem kratki protokol, s tem, da so me skozi cel postopek strašili, da mi folikli ful pocasi rastejo, tko da sem sla z 18ko najvecjim na punkcijo. Prav zdravil za vgnezditev mi niso dali, mi je pa Reljic 14 dni pred punkcijo delal histeroskopijo s tem namenom, da je naredil rano v maternicno sluznico, ker naj bi to pomagalo pri vgnezditvi. In je… in jih poznam se nekaj, ki so tudi zanosile po tem, ko so imele histeroskopijo. Vprasaj ga, ce ti sam ne bo nic omenil. Ker meni je takrat razlozil, da to delajo predvsem tistim, ki imajo ze par neuspesnih postopkov za sabo. Predvidevam, da jih ti žal ze imaš, ce bosta sedaj samoplačnika. Vso sreco ti zelim! Ce te pa se kaj zanima, pa kar vprašaj!

Maj10, jaz za enkrat nimam teh težav, kar lepo odreagiram na hormone. Kako pa ti je delala histeroskopijo ( z anestezijo ali brez)? Ja že kar 6 neuspešnih postopkov je za nama =( Res srčno upam, da nama bo tokrat uspelo. Sedaj čakam še ene preiskave (genetsko svetovanje) pa srčno upam, da bo use bp =) A ti lahko pišem na ZS?

Ja kar pisi mi na zs, maj10 (z malo zacetnico je sicer moj nick). Genetiko so tudi mojmu delali, pa je blo vse ok. Histero so pa na zivo delali, pa ni hudega… v primerjavi s punkcijami na zivo in porodom, je mala malica 😉

Heii sem ti hotela poslati preko ZS pa me ne spusti.. Nevem zakaj.. V glavnem me zanima ali je možno tudi anestezijo? Kakšne preiskave pa so mu delali na genetiki?..

Zanima me še glede preiskav v MB, ki vaju je poslal dr.? Kakšne preiskave.. Hvala ti še 1x za prijaznost in čas za odgovore..

Ze dolgo nisem bila prijavljena, ker sem pozabila geslo, mogoce za to ne gre… na genetiki ti par epruvet krvi vzamejo in pogovor imas glede druzinske obremenjenosti z raznimi genetskimi boleznimi, to je pa to. Glede histero, nimam pojma, ali jo delajo tudi pod narkozo, je pa mimo res v parih minutah. Aja, pa ambulantno jo delajo in tam ponavadi ni moznosti za anestezijo. Ampak vprašaj vseeno. Drugih preiskav nama niso delali, razen spermiograma, hormonov, AMH in take stvari, genetike in histero, to je pa to. Ampak midva sva bila “šele” v 4tem postopku, mogoce bodo pri vama poskusili se kaj… vso sreco vama zelim!

Ce te se kaj zanima, ti kar povej 😉 mogoce ima katera se kaksno izkusnjo z Mb in Reljićem..

Aha ni panike.. No pa to je kar nekaj preiskav =) Ja rekla sem, da bom najprej od do pregledala in šele potem šla ponovno v postopek.. Bomo videli kaj in kako.. =)

Če ma še katera izkušnje z prof.Rijelić in bi delila z ostalimi bi bila zelo vesela..

New Report

Close