Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo problem, problem, problem

problem, problem, problem

lep pozdrav.. imam en problem ki mi ni čisto nič jasen kako se ga naj lotim.
in sicer .. pred približno 3 tedni sem normalno nehala imeti menstruacijo.. to pomeni da sem jedla tabletke, ker pa sma v tistem tednu s fantom šla narazen, sem bila čisto raztresena, in sem pozabila nekaj dni jesti tabletke. čez kakše 3 ali 4 dni sem spet dobila menstruacijo.. in jo imam do danes še kar naprej, to pomeni da jo imam že 18 dni skupaj, pa noče in noče nehati, čeprav spet redno jem tabletke, se menstruacija noče ustaviti. 1x se mi je to že naredilo da sem pozabila približno 3 dni jesti tabletke in sem dobila menstruacijo nazaj, ko sem jih pa takoj začela jesti nazaj, se je čez približno 2 dni menstruacija končala. zdaj pa jo imam že 18 dni, in sem zelooo zaskrbljena. kaj naj naredim. problem pa je tudi v tem da moja mami neve da jaz jemljem tabletke, ker mi je 1x rekla da jih nesmem jemati, ker ko jih je pred leti jemala njena sestrična, je potem rodila mongoloidnega otroka ker so baje takrat nekaj dajali v tabletke da si potem imel prizadetega otroka. zato ji ne upam povedati da jih jemljem že skoraj 1 leto. lepo lepo lepo lepo prosim za odgovor. pa če je možno lahko tudi pošljete odgovor na moj email naslov. aja pa še to: stara sem 18 let, tabletke ki jih pa jemljem so Diane 35. prosim lepo za čimprejšnji odgovor. hvala. lep pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close