Najdi forum

Najprej en lep pozdrav vsem!

Imam težavo, pa sem se obrnila na vas.
Jaz imam 22 let, moj fant tudi, skupaj sva par 4 leta.

Prebrodila sva že marsikaj in vedno sva drug drugemu stala ob strani.

Problem je v tem, da sva oba še študenta in si sama skušava zaslužiti kruh. Tako, da sva navsezadnje zelo zaposlena. PROBLEM: se je pojavil za novo leto, ko naj bi bila skupaj in je obljubil, da bo prišel, njega pa ni bilo, potem ga ni bilo tudi naslednji dan in vse do danes. V bistvu midva sva se pogovorila o tem in ga razumem, da mu je sedaj čedalje težje priti. Midva bi vse to preživela, če ne bi bilo mojih staršev oz. očeta, ki me vseskozi sprašuje zakaj ga ni nič k nam. Potem pa mi oče začne govoriti, da je moj fant mamin sinček…
Pa vendar včasih tudi jaz že obupujem nad tem, da moj fant nima časa, pa vendar mu lahko zaupam. Torej vse preveč dopuščava, da se drugi vtikajo vame in v naju. Saj sva nenazadnje še mlada in ne morem pričakovati, da bo vseskozi ob meni in da bova že sedaj živela skupaj, kajne? Saj nimava možnosti za živjenje v dvoje, vsaj sedaj še ne.

Problem je tudi to, da moj oče izkorišča to, da smo njegovi otroci finančno in stanovanjsko odvisni od njega in potem misli, da se lahko vtika v vse. V bistvu ima že od moje mladosti oblast nad mano in se ga bojim oz. se ga boji cela družina. Saj drugače ni slab.

Ena sama zmešnjava.

Upam, da kakšno spodbudno rešitev in odgovor.
Vnaprej hvala in lep pozdrav,
Sara

sarau,

tukaj pogrešam, zakaj ga ni več k tebi 2 meseca????

Čudno.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Pozdravljena!

Pridružujem se vprašanju ki ga je postavil Primož? A si sigurna da vse štima?
Glede tvojega očeta, imam istega in verjemi, da bo ti želel samo dobro in malce razmisli zakaj ga ni dva meseca k tebi.
Ko mojega ni bilo dva meseca se je tretji mesec spomnil in povedal da greva na razen.

Upam, da pri vama ni tako

Joj deklica strezni se! Tvoj oče je kriv, da tvojega fanta že od silvestrovega ni k tebi? Pa ja ne boš ena tistih tragičnih žensk iz romanov, ki so svojega dragega čakale do pozne starosti, ker jim je obljubil, da bo prišel po njih?

Kakšno življenje skupaj, saj se že dva meseca nista videla brez pravega razloga za to (razen “zaposlenosti”?). Daj, punca, zresni se, tvoja veza je zgleda že končana, le tvoj fant nima poguma, da bi ti to povedal…..

Draga punca, pojdi čimprej vsake minute, ah kaj minute sekunde te je škoda da ga čakaš. Če se poglobiš vase in vse preštudiraš kaj se je dogajalo s tvojim dragim (tudi tiste najbolj trapaste primere upoštevaj in se jih spomni), pa boš videla je vajine zveze že zdavnaj konec. Naj ti ne bo žal, samo odločiti se moraš SAMO TI in nihče drug. Najprej moraš pa seveda razčistiti samo s sabo kaj bi sploh rada (jaz sem odšla po 23 letih zakona, vendar mi je žal danes zakaj nisem šla že prej).

Veliko lepih trenutkov ti želim in uspešen študij!

New Report

Close