Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina privat intima

privat intima

a pregledate vse forume, tudi o živalih?

kolk ste stari? imate ženo?

ste zdravi, srečni, dosti sexate?

kakšni ste na videz, sexi?

pijete ali si predpisujete zdravila, droge?

svoje paciente poslušate v miru, v zasebnosti? meni se dogaja, da so pri dr. odprta vrata od sester, pa te drugi čujejo, pa še druga vrata so odprta, kjer je prevezava… Ni zasebnosti in dr. deluje, kot da hoče da greš čimprej iz ordinacije? zakaj hiti, te ne posluša? navadnim dr. se samo nekaj dozdeva, za vsako malenkost te pošljejo v bolnico? znajo kaj sploh ti dr.? recepte pisati znam tudi jaz, pa zakaj ne šivajo v zdr. domovih?

Spoštovani!

Spijem cca. 3 butelke vina na leto, drogiram se le s sladkarijami, pojem kakih pet aspirinov in do pet ketoanlov na leto.

Če imam le čas, bolnike poslušam. Za zaprtimi vrati. Šivam tudi rane, izrežemk kakko kurje oko, aterom ipd. No ja, napisati recept res ni kunštno, po svetu ga napiše računalnik sam, ampak pot do tja (miselni proces), pa tudi ni od muh. Tudi knjig ne zna pisati vsak, pa čeprav smo vsi pismeni.

V bonišnico pa silite bolniki sami. Le enkrat v petnajstih letih nekdo ni hotel v bolnišnico, ker sem ga silil, in sem od njegovega sina dobil celo brco v zadnjo plat, jih je bilo pa na stotine, ki sem jih skušal odvrniti od tega, pa mi pri vseh ni uspelo. Ljudje še vedno bolj zaupate tehniki, tableti, stroju, bolnišnici, kot pa človeku. Tudi jaz si prizadevam, da gre človek čimprej iz ordinacije, oz. da niti ne pride, če ni potrebno, da si pomaga sam, kadar je le mogoče. Ko pa je v ambulanti, poskušam priti vzrokom do dna, da se ne “n………” vsakih nekaj dni. Za mariskterim težko rešljivim problemom pogosto tičijo psihični vzroki, slab pogovor z zdravnikom in nezaupanje bolnikov. Seveda ne morem soditi niti vašega zdravnika, to storite lahko le vi, niti sebe, kar storijo le tisti reveži, ki so priklnejeni name. V novem letu vam želim čim več uspeha z reševanjem vaših zdravstvenih težav.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Že včeraj sem se zavedala teh besed oz. vsebine in se opravičujem. Prazniki, nenhni obiski, takšni in drugačni stresi, momentalna jeza in vse sem metala na Vas, g. dr. Po eni strani pa se mi je zdelo hecno, čeprav nisem pričakovala Vaš odgovor. Še enkrat se opravičujem. Ne zamerim, če mi ne odpustite.

Srečno!

New Report

Close