Najdi forum

Pozdravljene!
Zanima me katere smo iz primorske oz. iz goriškega konca. Sama imam rok julija in grem naslednji teden v materinsko šolo. Počutim se dobro, vreme je krasno za sprehode in oba sz očijem komaj čakava najino kepico.
Kako se pa ve kaj počutite? Imate že priprave na novega člana?
Uživajte in obilo srečnih trenutkov.
Sash

Oj!

Jaz sem iz Nove Gorice, rok imam 1.8. Počutje je že od vsega začetka dobro, nisem imela nobenih problemov.

Glede materinske šole mislim še malo počakati, mogoče kak mesec. Sash*, kam pa si se vpisala? A pri ga. Dren? Kje pa so ta “predavanja”? Če se ti da, mi napiši malček o tem.

Ta sonček danes je pa res super! Lepo greje, ko pa pomislim na junij in julij, ko bom že lepo okroooooogla, pa ….. ma bomo že zdržali, ne?!

Lep pozdrav in si že kaj pišemo!

Ciao!
Jaz sem iz okolice Gorice in rok imam naslednji teden-13.4.2005.Glede Šole za starše je bolje,da se prijaviš takoj saj poleti je ni.Prijaviš se lahko vsak dan med 13. in 14. uro na tel.338 33 20 pri g.Majdi Dren.Predavanja potekajo v kleti novega ZD (kjer je dežurni zobozdravnik).

Lp,Trta

nova
Uredništvo priporoča

HELLO!

Še ena goričanka… Rok imam v začetku junija, materinsko šolo pa pravkar zaključujeva, čaka naju le še eno predavanje in ogled porodnišnice. Rada bi pa pohvalila tečaj šole za starše v Novi Gorici, mislim, da je res super to predavanje, da ne govorim o sestri Majdi Dren, ki bi si jo človek kar želel imet ob sebi v času poroda… Res je super!
Kar se pa tiče tečaja v poletnih mesecih, mislim, da ga ne organizirajo, zato čimprej pokliči sestro Majdo, ker je ful nosečnic – naša skupina je čisto polna, da smo komaj uspele telovadit v tako majhni sobi. Edina slabost je ta, da so nam odpadle dihalne vaje – zaradi nujne odsotnosti babice, ki bi jih naj izvajala, tako, da nam je sestra Majda vseeno malce povedala o tem famoznem dihanju.

Tako, uživajte v sončnih dneh pomladi….

New Report

Close